Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez’i makamında kabul etti. Şehrin spor geleceğinin masaya yatırıldığı ziyarette, genç nesillerin spora kazandırılması ve uluslararası organizasyonlara hazırlanması noktasında yürütülecek ortak projeler üzerinde verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.
"En Büyük Hedefimiz Olimpiyat Şampiyonları Yetiştirmek"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum’u sporun başkenti yapma yolunda kararlı adımlarla ilerlediklerini vurguladı. Geleceğin teminatı olan çocukları erken yaşta sporla buluşturmayı amaçladıklarını belirten Sekmen, "Gerçekleştirdiğimiz verimli istişarede evlatlarımızın erken yaşta sporla buluşmasını sağlayacak projeleri değerlendirdik. 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları ve 2030 Fransız Alpleri Kış Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi başarıyla temsil edecek sporcularımızın bu topraklardan yetişmesi en büyük hedeflerimizden biridir" ifadelerini kullandı.
"Gençliğimize Yatırım Yapmaya Devam Edeceğiz"
Erzurum'un sahip olduğu potansiyeli spor yatırımlarıyla taçlandıracaklarını ifade eden Başkan Sekmen, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Erzurum’u sporun başkenti yapma hedefiyle, gençliğimize yatırım yapmaya, şehrimizi her alanda geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Bu vesileyle kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum."
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)