Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu,Yeni Kilit Fabrikamızın ve Saha Betonu için 4500 m2 lik zemin betonunun ilk kısmını attık.
Burdur’un Karamanlı ilçesinde yapımına başlanılan Yeni kilit fabrikasında zemin betonun ilk kısmı atıldı.
Burdur’un Karamanlı ilçesinde yapımına başlanılan kilit fabrikası ve saha betonu inşaatını bir an önce hizmete geçirme çalışmaları başladı.
Kilit fabrikası ve saha betonu inşaatını başlatılması ve sürecin hızlanması için çalışan Başkan Selimoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada,Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu,Yeni Kilit Fabrikamızın ve Saha Betonu için 4500 m2 lik zemin betonunun ilk kısmını attık. Hayırlı olsun inşallah.Hızlı bir şekilde bina ve makina kurulumunu tamamlayarak üretime başlayacağız.Yeni istihdam yaratacak, ekonomimize katkı sağlayacağız. ifadelerini kullandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)