Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşine düzenlenen menfur saldırının sebebi ortaya çıktı. Saldırı Yeşilova Belediyesine Ait OTEL’in İşletmecileri İle Aralarında Olan Bir Çekişmenin Sonucunda Meydana Geldiği öğrenildi.
Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’in konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yeşilova belediyesine ait bir otel bulunduğunu, burada fuhuş yapıldığı gerekçesiyle tutanak düzenlendiğini ve 30 Mart’ta ruhsatın iptali için kaymakamlıktan yazı geldiğini” söyledi ve ekledi: “Belediye encümenini toplayıp kaymakamlık yazısını da dikkate alarak otelin ruhsatını 10 gün önce iptal ettik. Otel kapalıydı. Bu yüzden saldırıya uğradım.” açıklamasını yapmıştır. Bunun haricinde yapılan açıklamalar iyi niyetle örtüşmemektedir. Her meseleyi sebebini bilip bilmeden siyasi ranta dönüştürmeye çalışan bu zihniyeti Aziz milletimize havale ediyorum. ” ifadelerini kullandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)