Bucak Belediyesi hafta sonu teknik gezi kapsamında Eğirdir Belediyesi Başkanı Veli Gök ve ekibini Bucak’ta misafir etti. Ziyarete hem Bucak Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırım ve projeler yerinde incelendi hem belediye çalışmaları konusunda karşılıklı istişarelerde bulunuldu hem de Eğirdir Belediyesi ekibine teknik ve kültürel gezi düzenlendi.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürlerinden oluşan Eğirdir Belediyesi heyeti, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Heyet Bucak’ta Engelsiz Park, Barbaros Mahallesi Spor Kompleksi, Kapalı Pazar Pazarı, Kay kay park, Kent Müzesi, Konkasör tesisi ve Kitap kafede incelemelerde bulundu. Heyet daha sonra Karaören ve Kargı Barajlarında inceleme gezisinde bulundular.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Belediyeler arası iş birliği çerçevesinde daha önce Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün davetlisi olarak Bucak Heyeti olarak incelemelerde bulunmuştuk. İş birliği çerçevesinde şimdi de biz Eğirdir Belediye Başkanımız Veli Gök ve beraberindeki heyeti ilçemizde ağırlıyoruz. Belediyemiz tarafından yapılan yatırım ve hizmetleri başkanım ve heyeti ile yerinde inceledik. Belediye olarak diğer Belediyelerle iş birliğini önemsiyoruz. Eğirdir Belediyesi ile de kardeş belediye olareak güzel bir iş birliği içerisindeyiz. Belediyemiz ve Eğirdir Belediyesi teknik ekipleri ve biz yöneticiler zaman zaman biraraya gelerek çeşitli yatırımlar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunacağız. Bucak davetimize icabet eden Başta Eğirdir Belediy
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)