Fatih Mahallesinde yürütülen sıcak asfalt yapım çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Emrullah Ünal “Bucak ilçemizde asfaltlama çalışmalarımız iki koldan devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı sathi kaplama asfalt yapım ekiplerimiz bir taraftan belirlenen mahallelerde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ederken diğer taraftan Fen İşleri Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen sıcak asfalt yapım çalışmalarımıza Fatih Mahallesinin önemli bir ulaşım yolundan da başladık. İlçemiz Süleyman Demirel Bulvarının önemli bir trafik yoğunluğunu azaltan ve özellikle Okul dönemlerinde daha yoğun bir trafik akışı olan Oruç Reis Caddesi ile 23 Nisan Caddesi arasında bulunan 1535, 1560 ve 1571 sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Yaklaşık bir km uzunluğunda olan bu sokaklarımızda Kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, elektrik, Telekom ve doğalgaz alt yapı çalışmaları tamamlandı. Alt yapı çalışmalarının tamamlan yaya kaldırımlarından sonra ortalama 9 metre genişliği olan bu sokaklarımızı sıcak asfalt ile buluşturuyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız tamamlandıktan sonra sokaklarımız daha modern bir görünüme kavuşacaktır. İlçemiz genelinde yürüttüğümüz asfaltlama çalışmalarımız devam edecek. Asfaltlama çalışmalarında bizlerden desteklerini esirgemeyen Karayolları 13 Bölge Müdürlüğümüze ve Fen İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bucak için canla başla hizmetlerimiz devam edecek. ”dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)