Başkan Vekili Özdemir "Antalya'mızı ortak akıl ve iş birliğiyle geleceğe taşıyacağız"
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili Büşra Özdemir, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ile bir araya gelerek, Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya'da hayata geçireceği proje ve çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'i makamında ağırladı. Başkan Vekili Özdemir ve Osman Tarık Özçelik, Alanya'da devam eden ve planlanan projelerle ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdi. Özdemir görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın ve Alanya'mızın ihtiyaçlarına yönelik verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Antalya'mızı ortak akıl ve iş birliğiyle geleceğe taşımak için Osman Başkanımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yerel yönetimler arasındaki dayanışma, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili çözümler üretmemize imkân sağlayacaktır" dedi.
"Ortak akıl ve işbirliğiyle bölgemize değer katacağız"
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ise, "Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Büşra Özdemir'i ziyaret ederek kentimizle ilgili projeler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Ortak akıl ve iş birliğiyle hayata geçireceğimiz çalışmalarımız bölgemize değer katacaktır" ifadelerini kullandı. 

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)