Burdur

Başkan Volkan Mengi'den İstemezügcülere Cevap

Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, basın bayramında basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda açıklamalarda bulundu.

Başkan Volkan Mengi'den İstemezügcülere Cevap

24 Temmuz Basın bayramı nedeni ile basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı açıklamalar sonrasında istemezügçüler olarak nitelendirdiği, “Burdur’a hiçbirşey yapmıyorlar”, “engel oluyorlar”, “destek olmuyorlar” şeklindeki açıklamalara cevap verdi.

 Burdur’da İki Yapı Var

Burdur’da iki yapı var diyen Başkan Mengi, birincisinin ‘Burdur’a bir şeyler kazandırmak, ilin gelişmesini sağlamak için oturup konuşan, farklı fikirlerin tartışılarak karara bağlanmasını isteyen güzel bir yapı’ diyerek ikincisinin de istemezükçüler diye netilendirdiği, ‘Burdur’un gelişmesini istemeyen, hep bana Rabbena diyen, Burdur küçük kalsın,  böyle şirin böyle daha güzel deyip, hem ilimizin göç vermesini hem de gelişmesini engelleyen’ yapı var dedi. Başkan Mengi, bu düşüncede olanların sanayi, kültür ve turizm alanında ki atılımlar ile ilgili kendilerine destek olmayan istemezükçüler olduğunu söyledi. 

“Biz Hayır Olmaz Demedik, Destek Olduk”

İfade ettiği yapı ile verdikleri mücadeleyi anlatan Başkan Mengi, farlı görüşler ve fikirler olsada oturup konuşabiliriz dedi. ‘Hİçbirşey yapmıyorlar destek olmuyorlar, önümüzü tıkıyorlar’ şeklindeki kendilerine gelen eleştirilere de böyle bir dünya diyerek tepkisini koyan Başkan Volkan Mengi şunları söyledi; “Belediye meclisine icracı makamların getirdiği her şeyi bizler oturup konuştuk tartıştık, kafamızda soru işaretleri varsa anlattık, ama bir çoğuna da destek olduk. Biz asla hayır bu iş olmaz demedik” dedi. 

Yapılan destekleri de özetleyen Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Biz alt yapılara da destek olduk, asfalt kredilerinde soru işaretlerimiz vardı, ilk kredilere ret oyu verdik. Alt yapısı bitmeyen yollara asfalt dökmeyelim dedik ve etap etap gidelim dedik ama sonraki toplantılarda desteğimiz sürdü. İlimizde su ve alt yapı sorunu var, il banktan destek olup, mahalle mahalle yapalım birlikte dedik. Ama otara adım atamadık ve çözüm bulamadık” dedi. 

Hayata geçen ve geçecek projeleri de sıralayan Başkan Mengi, “Hastanemiz önümüzdeki yıl açılacak, huzur evimizi açacağız, engelsiz yaşam merkezimizi açtık, halk sağlığımız açıldı, burdur belediyemizin içme suyu arıtma tesisine destek olduk, izale hattına destek olduk. Cumhurbaşkanımız’ın talimatı ve dönemin bakanı Veysel Eroğlu talimatlar verdi DSİ harekete geçti ve çok yakında temiz suya kavuşacağız, Atık su bertaraf arıtma tesisinin kredisi finansmanına Ak Parti hükümeti olarak kefil olduk ve izin verdik. Avrupa Yatırım Bankası Türkiye Cumhuriyetine 150 milyon avroluk ucuz kredisini tanımladı ve 150 milyon avroyu Burdur Belediyesi talep etti ve kredi bizlerin desteği ile çıktı” dedi.

bomba15

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Volkan Mengi İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu yaptı
Bölgesel

Volkan Mengi İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu yaptı

Geçmiş dönem AK Parti Burdur il Başkanı Volkan Mengi, il genel meclis üyeliği aday adaylık başvurusunu yaptı.

Başkan Emrullah Ünal'dan, Volkan Mengi'ye tebrik
Bölgesel

Başkan Emrullah Ünal'dan, Volkan Mengi'ye tebrik

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, geçtiğimiz günlerde Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak atanan Volkan Mengi'yi tebrik etti. İşte detaylar...

Volkan Mengi, AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü oldu
Bölgesel

Volkan Mengi, AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü oldu

Volkan Mengi, AK Parti Genel Merkezi tarafından Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak atandı.

Burdur Milletvekillerini TBMM'de ziyaret ettiler
Bölgesel

Burdur Milletvekillerini TBMM'de ziyaret ettiler

Burdur İl Meclis Başkanı Murat Akbıyık ve AK Parti Burdur eski İl Başkanı Volkan Mengi geçtiğimiz günlerde parlamentoda Burdur milletvekillerini ziyaret etti.

Burdur'da AK Parti, 28 Mayıs seçimleri için tam kadro sahada
Bölgesel

Burdur'da AK Parti, 28 Mayıs seçimleri için tam kadro sahada

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için saha çalışmalarına hız veriyor.

AK Parti Burdur'da 'seçim değerlendirme' toplantısı
Bölgesel

AK Parti Burdur'da 'seçim değerlendirme' toplantısı

14 Mayıs seçimlerinde Burdur'dan 2 vekil çıkaran AK Parti Burdur il başkanlığında “seçim değerlendirme” toplantısı yapıldı.