Kayseri

Başkan Yalçın Kütüphaneleri gezdi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, gününün önemli bir kısmını kütüphanelere ayırdı.

Başkan Yalçın  Kütüphaneleri gezdi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, gününün önemli bir kısmını kütüphanelere ayırdı. İlk olarak yapımı tamamlanan ve birkaç gün içerisinde açılışı yapılacak olan Karamercan Kütüphanesi’nde gelinen son noktayı yerinde gören Başkan Yalçın, ardından da Abdülhamid Han Semt Kütüphanesi ve Hafize-Ahmet Güldal Semt Kütüphanesi’ni gezerek burada çalışan gençlerle sohbet etti.
Eğitim, kitap ve kütüphanelere verdiği önemle dikkat çeken Başkan Yalçın, mesaisine nüfus yoğunluğu bakımından Türkiye’nin en büyük yedinci mahallesi olan Mevlana’da yapımı tamamlanan Karamercan Kütüphanesi’nde incelemeyle başladı. Birkaç gün sonra hizmete girecek olan Karamercan Kütüphanesi’ni hayırsever Mehmet Karamercan, belediye ile firma yetkilileriyle gezen Başkan Yalçın, ilkokuldan üniversiteye kadar geniş bir alanda çalışma ortamı sunan merkezin Mevlana Mahallesi başta olmak üzere Talas ve Kayseri’ye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Yalçın, ardından yine Mevlana Mahallesinde daha önce ilçeye kazandırılan Abdülhamid Han Kütüphanesi ile Hafize-Ahmet Güldal Semt Kütüphanesine geçti. Burada kütüphanelerden yararlanan gençlerle araştırmacılarla buluşan Başkan Yalçın, kendilerine kolaylıklar ve başarılar diledi.

“En mutlu olduğum yerler kütüphaneler”

Kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Yalçın, Talas’a yeni bir kütüphane daha kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Açılışına birkaç gün kala Karamercan Kütüphanesi’nde incelemelerde bulunduk. Mevlana Mahallemize ve Talas’a hayırlı olsun. Talas’a bu güzel eseri kazandıran hayırseverimiz Mehmet Karamercan’a teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. En mutlu olduğum yerler kütüphaneler. Sessizlik, kitaplar, çalışan öğrenciler, benim için ayrı değerler. İşte bütün bunları Abdülhamid Han Semt Kütüphanesi ile Hafize-Ahmet Güldal Semt Kütüphanesi’nde bir kez daha doya doya yaşadım. Çalışan gençlerimizle sohbet ederek başarılar ve kolaylıklar diledim. İyi ki kütüphaneler var.” dedi.
Kütüphanelerden istifade eden gençler de Başkan Yalçın’a kazandırılan bu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.