Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Vakıfbank Denizli Bölge Müdürü Tevfik BİLGİN ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet YÖRÜK'ü makamında misafir etti.
Yapılan görüşmelerde Bölge Müdürü BİLGİN'e yeni görevinde başarılar dileyen BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Burdur'dan Antalya İl Müdürlüğüne atanan İl Müdürü YÖRÜK'e de kente hizmetleri için teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarıları temennisinde bulundu.
Vakıfbank Denizli Bölge Müdürü Tevfik BİLGİN ve Burdur Şube Müdürü Ferda ŞENER ve beraberindeki banka yetkilileri BUTSO Başkanı Yusuf KEYİK'i makamında ziyarette bulundular. Ziyarette ekonomik gelişmeler, OVP; Para Politikaları, faizler, döviz kurları ve Vakıfbank'ın hizmet portföyü ile BUTSO üyelerinin finansmana erişiminde kolaylıklar sağlanması hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. Bankanın hizmet standartları değerlendirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Denizli Şube Müdürlüğünden Bölge Müdürlüğüne getirilen Tevfik BİLGİN'e yeni görevinde başarılar diledi.
Bölge Müdürü BİLGİN, eski bölge müdürünün emekliye ayrılmasının ardından görev yapmaya başladığını, ilk ziyaret yeri olarak da Burdur'a geldiğini vurguladı. Batı Akdeniz Bölgesini ve sahayı tanıdığını belirten Bölge Müdürü BİLGİN, bu minvalde ticaret sanayi odaları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla daha sık bir araya geleceklerini kaydetti. BİLGİN: "Hizmet verdiğimiz illere katma değer sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere. Firmalarımızın yanındayız. Kıymetli bir ekibimiz var. Bu ekibimizle hep birlikte sahadayız. Bizler kamu bankaları olarak ve Vakıfbank olarak piyasayı düzenlemeye çalışıyoruz. Başta Burdur Ticaret ve sanayi Odasının üyeleri olmak üzere tüm vatandaşlarımıza kapımız her zaman açıktır. İşletme sahipleriyle her zaman birlikte olmaya, eğer isterlerse onlara bankamızın hizmetlerini götürmeye ve çeşitli finansman kaynaklarımızla destek olmaya hazırız. Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli Başkanı Yusuf KEYİK beye gösterdiği ilgisi ve ev sahipliği için teşekkür ediyoruz" dedi.
Başkan Yusuf KEYİK de nazik ziyaretleri için Bölge Müdürü BİLGİN ve beraberindekilere ayrı ayrı teşekkür ederek; "İlimizdeki tüm bankalar bizim üyemiz. Devlet bankaları da ayrı bir önem taşıyor. Son 15- 20 yıllık süreçte kamu bankaları dijital dönüşüm gerçekleştirerek kendilerini geliştirdi. Bu kapsamda bizlerle iletişimini sürdüren bankalarımızın şube müdürlerinin yaptığı çalışmaların da hakkını vermek gerekir. Gerek pandemi döneminde ve gerekse normalleşme sürecinden bugünlere gelinceye değin özellikle kamu bankalarının şube müdürleri yoğun tempoda çalışarak, üyelerimizin finansmana erişimine katkı sağladılar. Vakıfbank Denizli Bölge Müdürümüz Tevfik BİLGİN beye yeni görevinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Burdur Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü iken Antalya'ya atanan Mehmet YÖRÜK de BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK'in misafiri oldu.
Başkan Yusuf KEYİK, İl Müdürü YÖRÜK'e yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar dileyerek Burdur'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. İl Müdürü YÖRÜK'ün Burdur'daki müdürlüğü sürecinde İki kurumun eşgüdümlü çalışmaya devam ettiğini vurguladı.
Ziyaretlerde BUTSO Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER ve BUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan YORAN da hazır bulundular.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)