Antalya / Alanya

Başkandan öğrencilere karne sürprizi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın son gününde Hamit Özçelik İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Yücel, öğrencilere karnelerini dağıtıp, çeşitli hediyeler verdi.

Başkandan öğrencilere karne sürprizi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın son gününde Hamit Özçelik İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Yücel, öğrencilere karnelerini dağıtıp, çeşitli hediyeler verdi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ile birlikte 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın son gününde Hamit Özçelik İlkokulu öğrencilerini ziyaret edip karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilerle sohbet eden ve karnelerini dağıtan Başkan Yücel, karnenin yanında çocuklara kalemlik, Alanya Belediye Yayınlarınca çıkarılan “Ege ile Ece Zamanda Yolculuk” adlı hikaye kitaplarından hediye etti.

Kaymakam Fatih Ürkmezer de, öğrenciler tarafından hazırlanan ve Alanya Kaymakamlığı tarafından bastırılan İngilizce Eğitim Kitapları’ndan hediye etti. Ayrıca, Alanya Başarıyı Artırma Projesi’nde (ALBAP) derece elde edenlere de madalya verildi. Başkan Yücel, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın karne törenine katıldık. Ben bugün mezun olan ve hafta sonu sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Emeklerinin karşılıklarını aldıkları bir sınav olmasını diliyorum. Bizler Alanya Belediyesi olarak sınavın güven ortamında geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Tüm öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyor, iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Başkandan öğrencilere karne sürprizi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Gökçe, karne sevinçlerine ortak oldu SINAVKART Hediye etti
Bölgesel

Başkan Gökçe, karne sevinçlerine ortak oldu SINAVKART Hediye etti

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nin Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, Kocaaliler Ortaokulu'nda karne sevinci yaşayan öğrencilere sürpriz bir hediye verdi. Başkan Gökçe, öğrencilere SINAVKART dağıtarak eğitim hayatlarında destek olmayı amaçlıyor.

MAKÜ Anaokulu'nda Yarıyıl Tatili Sevinci! Rektör Dalgar heyecana ortak oldu
Etkinlik

MAKÜ Anaokulu'nda Yarıyıl Tatili Sevinci! Rektör Dalgar heyecana ortak oldu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren MAKÜ Anaokulu'nda, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatili heyecanı yaşandı. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, minik öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu.

Bucak'ta 12 Bin 500 Öğrenci karne heyecanı yaşadı
Bölgesel

Bucak'ta 12 Bin 500 Öğrenci karne heyecanı yaşadı

Burdur'un Bucak ilçesinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 12.500 öğrenci, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak karnelerini aldı. İşte törenden fotoğraflar ve detaylar...

Burdur'da 43 Bin Öğrenci karne heyecanı yaşadı
Bölgesel

Burdur'da 43 Bin Öğrenci karne heyecanı yaşadı

Burdur'da 43 bin öğrenci, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karne sevinci yaşadı. Vali Türker Öksüz, Kışla İlkokulu'nda öğrencilere karne dağıtarak, eğitimde kaliteyi yükseltme hedefini vurguladı.

Kepez'den karne şenliği
Etkinlik

Kepez'den karne şenliği

Kepez Belediyesi’nin Karne Şenliği, Akturpark’ın ev sahipliğinde başladı. 24 Haziran’a kadar devam edecek şenlikte karnesini getiren öğrenciler parktaki oyuncakları ücretsiz kullanabilecek.

Korkuteli’nde Okulun Banisi Öğrencilere  Altın ile karne  verdi
Yaşam

Korkuteli’nde Okulun Banisi Öğrencilere Altın ile karne verdi

Korkutelili Hayırsever iş adamı İrfan Önal, kendi ismini verdiği Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulunda, başarılı öğrencilere karne ile Altın verdi