Antalya / Korkuteli

BAZI ZİNCİR MAĞAZALAR MÜHÜRLENDİ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, bugün sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, ilçe merkezinde bulunan zincir mağazaların şubelerini denetlediklerini, çalışmaya uygun bulunmayan bazı şubelerin mühürlendiğini ifade etti.

BAZI ZİNCİR MAĞAZALAR MÜHÜRLENDİ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, bugün sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, ilçe merkezinde bulunan zincir mağazaların şubelerini denetlediklerini, çalışmaya uygun bulunmayan bazı şubelerin mühürlendiğini ifade etti. Paylaşımında Korkuteli’nin Muz Cumhuriyeti olmadığının altını çizen İşlek, görev süresi boyunca kanunsuzluk, ayrımcılık, adam kayırmacılık, hatır ve gönül işi ile menfaat sağlanmayacağını, aksine ahlakla, haysiyetle ve onurla Korkuteli’de işlerin yürüyeceğini, bunu artık birilerinin anlaması gerektiğini hatırlattı.

5 TANE ZİNCİR MAĞAZA ŞUBESİ MÜHÜRLENDİ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal paylaşım hesabından ilçe halkına yapmış olduğu bilgilendirme yazısında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Hemşerilerim; Bir bilgilendirme yapmak isterim. Bayram öncesi bir zincir mağaza ile ilgili gelen resmi bir şikayet üzerine hiçbir ayırım yapmaksızın ilçemizdeki 24 adet zincir mağaza şubesine genel bir kontrol yaptık. Yapılan kontrollerde 5 mağazanın çalışma ruhsatının olmadığı belirlendi. Çalışma ruhsatı olan diğer şubelerindeki eksiklikler tutanak altına alındı. İlgili ilçe ve il müdürlüklerine resmi olarak bildirimler yapıldı. 5 mağaza için dün yapılan mühürleme uyarısı sonrası bugün öğlen saatlerinde yasal süresinde mühürlemeleri yapılarak şubeler kapatıldı. Ayrıca bugün sabah saat 09:15 de zincir mağazaların bölge müdürleri ile makamda görüşme yaptık. Hiçbiri ile ayrı ayrı görüşmedim. Bürokratlarımızı da görüşmeye dahil ederek şahit tuttum. Burasının muz cumhuriyeti olmadığını, bakkal Mehmet amca ile, kasap Ahmet amca ile, terzi Fatma teyze ile kimsenin bir farkının olmadığını, adalet içerisinde yönetmek istediğimizi belirttim. Resmî müracaat etmelerini, evraklarını tamamlamalarını ve harçlarını yatırarak şubelerini açabileceklerini belirttim. Karşılıklı anlaşarak Antalya’daki Akdeniz Belediyeler Birliği seçimlerine çıkış yaptım. Saat 15:00 gibi 1 şube evraklarını tamamladı, harcını yatırdı ve ruhsatını hemen aldı. Saat 16:30 civarında diğer 2 mağaza itfaiye raporları dahil evraklarını tamamlayıp harcını yatırarak ruhsatı aldı. Şimdi sadece 2 mağaza mühürlü. Ne zaman evraklarını tamamlarsa ruhsatlarını alacaklar.”

“ÖMER İŞLEK’E KİMSE KANUNSUZ İŞ YAPTIRAMAZ”

“Değerli Hemşerilerim;

Bölge müdürlerinin yüzlerine bahsettiğim konuyu sizlerle paylaşmak isterim; 1- Korkuteli Belediyesi Aba altından sopa göstererek rüşvet almaz. 2- “Belediye spora bağış yap işini halledelim” zihniyeti bizde olmaz, 3- Korkuteli’nde kanunların önünde herkes eşittir, ayrım yapılmaz. 4- Oy uğruna, siyaset uğruna adam kayrılmaz, hatır gönül işlemez, menfaat karşılığı kişilik satılmaz. 5- Bu memlekete yatırım yapan herkesin önü açılır, gece 2 de olsa belediyemizin kapılarını açar yatırımcının işini hallederiz ama ahlakla, haysiyetle ve onurla. 6- İstihdam sağlıyor diye kimsenin gayri kanuni işine göz yumulmaz. 7- Ömer İŞLEK’e bir Allahın kulu rüşvetle, parayla kanunsuz iş yaptıramaz. Bunu 5 yıllık görev sürem içerisinde birileri daha iyi anlayacak.

“İLÇEMİZİ ADALETLE, ONURLA VE ŞEREFLE YÖNETİP GELİŞTİRELİM”

Dolayısı ile lütfen ilçemizdeki bu tür uygulamaları siyaset malzemesi yapmayalım. Dedikodu ile söylem geliştirmeyelim. İlçemizi adaletle, onurla ve şerefle yönetip geliştirelim. Kimsenin kimseyle bir derdi yok merak etmeyin. Bir ülkücünün ağrına gidecek en ağır şey, haksız iftira ve yalana malzeme yapılmaya çalışılmasıdır. Benim şahsi olarak necip milletimle bir sıkıntım olmaz, olamaz. Sıkıntısı olanında muhakkak adaletsiz ve ya kanunsuz bir talebi üzerine aldığı cevap vardır. Haram yersem, adaletsiz davranırsam Gök girsin, kızıl çıksın… Takdir sizin, Hüküm Allah’ındır. “Az Laf,Çok İş…”” detaykorkuteli

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'nın en büyük trafik eğitim merkezi dualarla açıldı
Yerel Yönetim

Antalya'nın en büyük trafik eğitim merkezi dualarla açıldı

Korkuteli Belediyesi tarafından 32 günde yapımı tamamlanan Antalya’nın en büyük trafik eğitim merkezi olan Sultan Yalçın Turgut- Uğur Turgut Trafik Eğitim Merkezi dualarla açıldı.

Başkan İşlek Duyurdu Korkuteli Araba Pazarı Açılıyor
Bölgesel

Başkan İşlek Duyurdu Korkuteli Araba Pazarı Açılıyor

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Korkuteli Araba Pazarının açılışını duyurdu.

CUMHURELİ PROJESİ DEVREYE GİRİYOR
Bölgesel

CUMHURELİ PROJESİ DEVREYE GİRİYOR

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek Seçim projelerîni tek tek yerine getiriyor. Korkuteli halkını CUMHURELİ projesinin Açılışına davet eden BAŞKAN İŞLEK

Başkan Ömer İşlek’ten Hodri Meydan
Yerel Yönetim

Başkan Ömer İşlek’ten Hodri Meydan

Cimer’e Şikayet edilen Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İŞLEK iddialara facebook sayfasından cevap verdi. Telefon numarasını paylaşan Başkan hakkında bir söylem duyulduğunda kendisine bizzat sorulmasını istedi. ‘’Çok kıymetli hemşerilerim; Şeffaf belediyecilik ve sıfır siyaset anlayışı ile bir konuyu paylaşma …

KORKUTELİNDE ÖMER İŞLEK DEVRİ RESMEN BAŞLADI
Yerel Yönetim

KORKUTELİNDE ÖMER İŞLEK DEVRİ RESMEN BAŞLADI

Korkuteli Belediyesi'nde Ömer İşlek devri resmen başladı. Dün saat 11:00'da korkuteli adliyesi seçim kurulundan mazbatasını alan işlek, oradan belediyeye geçti.

BAŞKAN ADAYI ÖMER İŞLEK PROJELERİNİ TANITTI
Bölgesel

BAŞKAN ADAYI ÖMER İŞLEK PROJELERİNİ TANITTI

Korkuteli Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Niyazi İşlek, geçtiğimiz cumartesi akşamı Korkuteli Recep Gürbüz Spor salonunda projelerini tanıttı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar …