Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bir İnfaz Yasası düzenlemesinden bahsediliyor. Geçmişte milletimize karşı işlenmiş suçların yok sayılmasına da milletimiz rıza göstermeyecektir" dedi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Destici, '28 Mayıs Azerbaycan Cumhuriyeti Bağımsızlık Günü'ne ilişkin, "Dostumuz, kardeşimiz, canımız Azerbaycan'ın ve Azerbaycan halkının, Azerbaycan Türklüğünün bağımsızlık gününü kutluyor, varlığımızın ve kardeşliğimizin dünya var oldukça süreceğine olan inancımla, bütün Azerbaycan Türklüğünü sevgiyle, saygıyla selamlıyorum" dedi.
Milletimiz rıza göstermeyecektir
İnfaz Yasası düzenlemesinden bahsedildiğini belirten Destici, "Geçmişte milletimize karşı işlenmiş suçların yok sayılmasına da milletimiz rıza göstermeyecektir. Şimdi bir İnfaz Yasası düzenlemesinden bahsediliyor. Hatta bayramdan önce, yani haftaya çıkarılacağı söyleniyor Meclis'te. Bir kere şunu net ifade edeyim; biz genel affa karşıyız, açık ve net, hiç tartışmasız" açıklamasında bulundu.
Garnizon terör devletçiliğine dönüştürme projesi
Suriye'deki gelişmelere dikkat çeken Destici, "Suriye Savunma Bakanı Murhaf Ebu Kasra'nın son açıklamaları açıkça gösteriyor ki Suriye'nin kuzeydoğusundaki YPG/SDG varlığı, Şam yönetimi tarafından da artık ayrı bir statüde değerlendirilmektedir. Bu durum Suriye'nin toprak bütünlüğü iddiasının zayıfladığı ve uluslararası aktörlerin özellikle ABD-İsrail ikilisinin, bu bölgeyi fiilen bir garnizon terör devletçiğine dönüştürme projesinde yeni bir aşamaya geçildiğini göstermektedir" ifadelerini kullandı. (DHA)
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)