Çavdır Belediyesi, Bayır Mahallesi’nde doğalgaz altyapı çalışmalarından zarar gören cadde ve sokakların yenilenmesi için hummalı bir çalışma yürütüyor.
Çavdır Belediye Başkanı Uzm. Ecz. Ali Okan Yücel, yaptığı açıklamada, altyapı çalışmalarının ardından bozulan yolların, belediyenin kendi imkanlarıyla ürettiği beton kullanılarak hızla onarıldığını belirtti.
Çavdır Belediye Başkanı Uzm. Ecz. Ali Okan YÜCEL yaptığı açıklamada, " Bayır mahallemizde doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan cadde ve sokaklarda belediyemiz hazır beton santralinde üretilen beton ile yol bakım ve onarım çalışmalarına hızla devam edilmektedir.
İşimiz Gücümüz Çavdır! " ifadelerini kullandı.





Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)