Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin yeni hizmete başlayan Moil Şirlek Şubesinde bulunan mini market kapalı zarfla teklif alma ve açık artırma usulü yapılarak ihale ile kiraya verilecek.
Belpaş Yönetim Kurulundan yapılan açıklamaya göre; Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin tasarrufundaki Moil Şirlek şube istasyonunda bulunan 1 adet mini market taşınmaz kapalı zarfla teklif alma ve açık artırma usulü yapılacak ihale ile kiraya verilecektir. İhale 10 Temmuz 2020 Cuma günü Saat 10:00’da Bucak Belediyesi toplantı salonunda yapılacak. İhale konusu taşınmazlara ait ihale şartnamesi ve bilgi için Bucak Belediyesi Belpaş Petrolleri İhale İşleri Müdürlüğünde (Lukoil Şube) incelenebilecek ve ihale dökümanı ücreti mukabilinde alınabilecektir.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)