BİLECİK (İHA) - Bilecik’in ev sahipliği yaptığı Beyzbol Türkiye Birinciliği Müsabakaları sona ererken ödüller sahiplerini buldu.
Bilecik İstasyon Sentetik Sahada düzenlenen müsabakalara; Adana, Adıyaman, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Kırıkkale, Konya, Mardin, Nevşehir, Ordu ve Şırnak dahil toplam 12 Farklı şehirden 18 okul katılım sağladı. Okul Spor Faaliyetleri 2023-2024 Sezonu Gençler Beyzbol Türkiye Birinciliği Müsabakalarını kazanan okul ve takımlara Vali Şefik Aygöl, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Nahit Şahin ve Beyzbol Branşı Asbaşkanı Erhan Saka ödülleri takdim etti. Müsabakalarda 1’inci olarak kupanın sahibi olan lise İSE Ankara Özel Çağlayan Erkek Anadolu Lisesi (A) oldu. 2’inci sırada Gaziantep Nizip Spor Lisesi (A), 3’üncü sırada Kırıkkale Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi (A), 4’üncü sırada ise Eskişehir Eğitimciler Spor Lisesi (A) yer aldı. Bilecik’in ilk kez ev sahipliği yaptığı Beyzbol Türkiye Birinciliği Müsabakaları hem renkli görüntülere sahne olurken hem de Bilecik’in spora her zaman kapılarının açık olduğunu gösterdi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)