Bisikleti ile Bursa’dan Alanya’ya giden 18 yaşındaki genç bir kafede dinlenirken kimliği belirsiz bir kişi tarafından cep telefonu çalındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Antalya’nın Alanya ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Mustafa Öztürk, geçtiğimiz hafta bisikleti ile Antalya’ya gitmek üzere yola çıktı.
Genç adam, Antalya’ya ulaşmak için üç gün bisiklet kullandı. Yorulduğunda bazı noktalarda mola da veren Öztürk, bugün sabah saatlerinde Antalya’nın Alanya ilçesine ulaştı. Alanya merkezdeki Başkent Hastanesi’nin yanında bulunan Başkent çay evinde mola veren genç adam burada uyuya kaldı.
Hırsızlık kamerada
Mustafa Öztürk’ün derin uykuda olduğu saatte henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından 11 bin lira değerindeki cep telefonu çalıntı. O anlar çay evinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameradaki kayda göre, genç adam çay evinin oturma alanlarında sırt üstü uyuyor. Şimdilik kimliği belirsiz olsa da yüzü açıkça görünen bir kişi çay evine geldi. Öztürk’ün başında kısa bir süre bekleyen ve çevreyi gözetleyen kişi, biraz ilerledikten sonra tekrar geri gelerek genç adamın kucağındaki cep telefonunu çaldı. Telefon hırsızı kişi kısa bir süre daha çevreyi gözetledikten sonra çayevinden uzaklaştı. Bir süre sonra uyanan ve telefonun olmadığını fark eden Mustafa Öztürk, durumu polise bildirdi. Çayevinde inceleme yapan polis, hırsızlık anını kaydeden kameranın kayıtlarını inceledi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.İHA


Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)