Dünya Kickboks Federasyonu tarafından düzenlenen Avrupa Gençler Kickboks Şampiyonasına katılan Bitlis Tatvanlı Mustafa Kurt (17) Avrupa 3.’sü oldu.
Bitlis’in Tatvan Gençlik ve Spor Müdürlüğü kickboks sporcusu Mustafa Kurt, 26 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen Avrupa Gençler Kickboks Şampiyonasında büyük bir başarıya imza attı. Gençler kategorisi 57 kiloda katılım sağladığı şampiyonada iyi bir derece elde eden Kurt, Avrupa 3.’sü oldu. Elde ettiği başarı ile ilçeye başarı gururu yaşatan Kurt’un yeni hedefi ise bu ay içinde Antalya'da gerçekleştirilecek Muaythai Dünya Şampiyonasında şampiyon olmak.
Sporcusu Mustafa Kurt’un katıldığı ilk milli takım deneyiminde Avrupa 3.’lüğü gibi bir başarı elde ettiğini belirten antrenörü Ömer Uğur, elde ettiği başarıdan ötürü sporcusuna tebriklerini iletti. Başarıda katkısı bulunan başta Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir ve diğer herkese teşekkürlerini ileten Uğur, bu ay içinde Antalya'da gerçekleştirilecek Muaythai Dünya Şampiyonasına katılacak genç sporcusuna başarı dileklerini iletti.
İlk milli takım deneyiminde Avrupa 3.’lüğü başarısı elde eden Mustafa Kurt ise elde ettiği başarıdan ötürü mutlu olduğunu dile getirerek, yeni hedefinin Antalya'da gerçekleştirilecek Muaythai Dünya Şampiyonasında dünya şampiyonu olmak olduğunu ifade etti. Elde edilen başarıdan ötürü sporcu Mustafa Kurt’a tebriklerini, başarıdaki katkılarından ötürü antrenörü Ömer Uğur’a ise teşekkürlerini ileten Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir de, spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini belirtti. Tatvan’daki sporcuların tüm spor branşında önemli dereceler elde ettiklerini kaydeden Kaymakam Demir, yeni hizmete girecek spor tesisleriyle hem ilçedeki sporcu sayısının hem de başarı sayısının her geçen gün daha da artacağını kaydetti. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)