Bitlis'in yol yapım çalışması esnasında iş makinesinin doğal gaz borusuna zarar vermesi sonucu patlama meydana geldi.
Olay, öğle saatlerinde Beşminare Mahallesi’nde meydana geldi. Yol çalışması esnasında doğal gaz borusunda büyük bir gürültüyle gerçekleşen patlama, çevredeki vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Patlamanın ardından bölgeden yoğun duman yükseldiği görülürken, olay yerine itfaiye, AFAD, polis ve doğal gaz dağıtım şirketine ait ekipler sevk edildi.
Alınan tedbirler sonrasında gaz kesintisi yapılırken, patlamanın olduğu bölgede çalışmalar gerçekleştirildi. Yetkililer olayda herhangi bir can kaybının yaşanmadığını belirtilerek, teknik ekiplerin detaylı inceleme başlattığını ve güvenlik önlemleri çerçevesinde doğal gaz akışının geçici olarak durdurulduğunu bildirdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)