Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, oda personeli ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Periyodik olarak gerçekleştirilen ve DTSO’nun önemli bir parçası olan personel toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası; üyeleri, personeli, idarecileri, meclisi ve yönetimi ile büyük bir aile. Personelimiz bu büyük ailenin kilit unsurlarından biri. Sizler odanın görünen yüzleri olarak bizleri temsil ediyorsunuz. Göreve geldiğimizden bu yana personelimizle ilgili ciddi bir şikayet almadık. Genel itibariyle teşekkür ve takdir mesajları alıyoruz. Bu da bizleri memnun ediyor. Kişisel yönetim anlayışımda karşılıklı istişarenin önemli olduğuna inanıyorum. Biz sizlere değer veriyoruz. Sizlerden de kurumunuza sahip çıkmanızı, kurumunuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam etmenizi bekliyoruz. Personel toplantılarımıza belirli aralıklarla devam edeceğiz. Sizlerin görüşleri de bizim için çok değerli” ifadelerini kullandı.
Personel toplantısı, yapılan değerlendirme ve görüşmelerin ardından sona erdi.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)