Muğla / Bodrum

Bodrum çocuklarına müjde.

Bodrum Belediyesi’nin yaz kursları başladı. Detaylar haberimizde.

Bodrum çocuklarına müjde.

Bodrum Belediyesi’nin çocuklara yönelik hazırlamış olduğu ücretsiz yaz kursları, yoğun bir katılımla başladı.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından iş birliği protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen yaz kursları başladı. Okulların açılma haftasına kadar devam edecek olan kurslara yaklaşık 3 bin 200 çocuk başvurdu.

İlk ve ortaokul derslerinin yanı sıra satranç, resim, voleybol, basketbol, futbol, hentbol, yüzme, yelken, karate, boks, masa tenisi, yabancı dil, halk oyunları, hızlı okuma, robotik kodlama, zekâ oyunları, drama, ebru, piyano kurslarının da yer aldığı eğitimler, alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştiriliyor. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan kurslar, Bodrum’un farklı noktalarında yapılıyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kurslarla ilgili değerlendirmelerde bulunurken belediye olarak eğitim ve öğretimi her zaman önemsediklerinin altını çizerken, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla planlanan tüm etkinliklerimiz, halkımızın eğitim, öğretim ile sanat ve spora daha kolay ulaşmasını sağlıyor. Bu çerçevede gerçekleştirilen kurslarda çocuklarımızın kişisel gelişimlerine yön vermelerini hedefliyoruz. Çocuklarımız eğlenerek öğrenirken kendilerine sporda ve sanatta da bir yol haritası çizebilecekler” dedi. İHA.

Bodrum çocuklarına müjde.Bodrum çocuklarına müjde.Bodrum çocuklarına müjde.Bodrum çocuklarına müjde.Bodrum çocuklarına müjde.Bodrum çocuklarına müjde.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kursiyerler tarihi mekanları gezdi
Bölgesel

Kursiyerler tarihi mekanları gezdi

Bitlis’in Ahlat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Aile Destek Merkezindeki yaz kurslarına katılan kız öğrencilere yönelik gezi ve piknik düzenlendi haber detayı..

Tatiller dolu dolu geçiyor
Etkinlik

Tatiller dolu dolu geçiyor

Çocuklar, yaz okulunda hem öğreniyor hem eğleniyor haber detayı..

Camilerdeki Çocuklar Şampiyonluk İçin Mücadele vericek
Bölgesel

Camilerdeki Çocuklar Şampiyonluk İçin Mücadele vericek

Camiler arası futbol turnuvası başladı Haber detayı..

Ögrencilere Yaz Tatili Hediyesi
Etkinlik

Ögrencilere Yaz Tatili Hediyesi

Başkan Özcan’dan öğrencilere davet Haber Detayı..

Hem eğlenip hem de öğrenme keyfi
Etkinlik

Hem eğlenip hem de öğrenme keyfi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ATABEM yaz kursları başladı! Ücretsiz olarak sunulan 411 kursa, 6.521 öğrenci katılıyor.

Finike Hasyurt Tarım Fuarı Açıldı
Bölgesel

Finike Hasyurt Tarım Fuarı Açıldı

Türkiye'nin ilk tarım fuarı olma özelliğini taşıyan Finike Hasyurt Tarım Fuarı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde 27’nci kez kapılarını açtı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarımın başkenti Antalya’da