Karamanlı'da Bilek Güreşi Heyecanı
Burdur'un Karamanlı ilçesinde, düzenlenen Muğla Bölgesi Bilek Güreşi Grup Birinciliği müsabakalarında, Karamanlı Anadolu Lisesi öğrencisi Hüseyin Ezer, bölge birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, "Karamanlı'mızı temsil eden Karamanlı Anadolu Lisesi öğrencimiz Hüseyin Ezer, bölge birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Öğrencimizi ve onu yetiştiren Beden Eğitimi Öğretmeni Gülçin Ulaş Kayış'ı tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum" dedi.
Belediye Başkanı Selimoğlu, açıklamasında ayrıca, "Karamanlı Belediyesi olarak eğitim camiamızın her zaman yanındayız. Öğrencilerimizin başarıları bizleri gururlandırıyor. Hüseyin Ezer'in Türkiye Şampiyonasında da başarılı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (1)
Emre
1 yıl önce / 09.01.2024Ben türkiye 3. Sü oldum ben niye googlede yokum acaba
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla