Bolu

Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası Yeni Binada Hizmete Girdi

Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası yeni binasında hizmete girdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolulara çağrıda bulunarak, "Hemşerilerimden sıfır veya kullanmadıkları, iş görebilecek her türlü yardımlarını bekliyorum.

Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası Yeni Binada Hizmete Girdi

BOLU (İHA) - Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası yeni binasında hizmete girdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolulara çağrıda bulunarak, "Hemşerilerimden sıfır veya kullanmadıkları, iş görebilecek her türlü yardımlarını bekliyorum. Emin olun yapacağınız bu yardımlarla daha çok çocuğun, ailenin yüzü gülecek” dedi.
Bolu Belediyesi, bu yıl açılışını yaptığı Aktaş Mahallesi’ndeki Solmaz Ana Aşevi’nin hemen yanına fiziki yapısı ve ürün çeşitliliği ile çok daha büyük Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası kazandırdı. Sıfır veya kullanılabilir durumda binlerce ikinci el giyim ve ev eşyası ile muhtelif gıda malzemelerinin bulunduğu iki katlı modern Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası hizmete girdi.
Bolu Belediyesi’nin gıda bankasından 2 yıldır ihtiyaçlarını karşılayan bir kadın, “Tanju başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Fakir fukaranın babası kimseyi geri çevirmiyor. Elinden geldiği kadar yardım ediyor. Allah ondan razı olsun" diye konuştu.

“Her şey mevcut”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası’ndaki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Bu yıl Aktaş Mahallesi’nde açılışını yaptığımız Solmaz Ana Aşevi’mizin hemen yanına Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası kazandırdık. Burada oyuncaktan ev eşyasına, ikinci el kıyafetten ayakkabıya kadar, her türlü gıda ve temizlik ürününe her şey mevcut” ifadelerini kullandı.

“İş görebilecek her türlü yardımı bekliyorum”
Boluluların yardım konusunda duyarlı olduğunu vurgulayan Özcan, “Sağ olsunlar vatandaşlarımız çok duyarlı. Biz de vatandaşlarımızın katkılarıyla aldığımız bu yardımları ihtiyaç sahiplerimize adaletli şekilde dağıtıyoruz. Bundan sonraki süreçte de hayırsever Bolulu hemşerilerimden sıfır veya kullanmadıkları, iş görebilecek her türlü yardımlarını bekliyorum. Emin olun yapacağınız bu yardımlarla daha çok çocuğun, ailenin yüzü gülecek” diye konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Esenler Belediyesi'nden Kadınlar Günü'ne Özel İyilik: Hayır Çarşısı ile Kız Öğrencilere Destek
Etkinlik

Esenler Belediyesi'nden Kadınlar Günü'ne Özel İyilik: Hayır Çarşısı ile Kız Öğrencilere Destek

Esenler Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ihtiyaç sahibi kız öğrenciler yararına hayır çarşısı düzenledi.

SMA hastası Açelya için birlik oldular
Bölgesel

SMA hastası Açelya için birlik oldular

Bozüyük’te geliri SMA Tip-1 hastası Açelya Tırpan’ın tedavisinde kullanılmak üzere hayır çarşısı düzenlendi. Hayır çarşısının açılışını yapan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, “Açelyamızın hayatına güzel bir şekilde devam etmesi için burada çok donanımlı hazırlanmış hayır çarşısını, Açelya’ya katkıları olsun düşüncesi ile açıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Afyonkarahisar'da Filistin için hayır çarşısı kuruldu
Yaşam

Afyonkarahisar'da Filistin için hayır çarşısı kuruldu

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şuhut Şubesi ile Kadın ve Gençlik Kolları, Filistin’deki mağdurlara destek olmak amacıyla ’Gazze ve Gazeli’ nin Yanındayız’ sloganıyla hayır çarşısı kuruldu.

Karaman’da Filistin için Hayır Çarşısı kuruldu
Bölgesel

Karaman’da Filistin için Hayır Çarşısı kuruldu

Karaman’ın Ermenek ilçesinde Filistin için düzenlenen Hayır Çarşısı dualarla açıldı.

Hayır çarşısı Zonguldak'ta açıldı
Yaşam

Hayır çarşısı Zonguldak'ta açıldı

Zonguldak’ta sivil toplum kuruluşları tarafından geliri Filistin’e bağışlanmak üzere “Hayır Çarşısı” düzenlendi.

Öğrencilere katkı için hayır çarşısı düzenledi
Etkinlik

Öğrencilere katkı için hayır çarşısı düzenledi

Türkiye’nin önemli ayakkabı üretim merkezlerinden olan Konya’da, sektörün ara eleman ihtiyacını karşılamak için eğitim veren Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okul ve öğrencilere katkıda bulunmak için ayakkabı, çanta ve temizlik ürünlerinin yer aldığı hayır çarşısı düzenlendi.