Bozkurt Belediyesi, hemşehrilerini aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. İlçede geleneksel iftar sofrası bu defa Çambaşı Mahallesi’nde kuruldu.
Bozkurt Belediyesi, Ramazan ayında gelenekselleşen iftar programlarına hız kesmeden devam ediyor. Ramazanın her bir günü farklı bir mahallede iftar etkinliği düzenlenen Bozkurt’ta bu kez Çambaşı Mahallesi’nde iftar sofrası kuruldu. Ramazan bereketinin her gün farklı bir mahallede bölüşüldüğü Bozkurt’ta Çambaşı Mahalleli vatandaşlar birlikte orucunu açtı. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik iftar öncesi mahalle halkı ile bir araya gelip hal hatır sorarak vatandaşlarının yanında oluyor. Çambaşı Mahalle sakinleri ile birlikte iftarını yapan Başkan Çelik, “Birlikte güzeliz” mesajı verdi.
“İftar soframız huzurun ve bereketin adı oldu”
Toplu iftar etkinliği ile ilgili görüşlerini paylaşan Başkan Çelik, “Çambaşı Mahallemizde hemşehrilerimizle bir aradaydık. Hayırseverlerimizin katkıları ile kurulan iftar soframız huzurun ve bereketin adı oldu adeta. Çambaşı’nda birlikte güzeliz” ifadelerini kullandı.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)