Aydın / Kuyucak

Bu ilçede artık yüzme bilmeyen kalmayacak

Kuyucak Belediyesi ve Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle 7'den 70'e yüzme kursu imkanı. Devamı haberimizde...

Bu ilçede artık yüzme bilmeyen kalmayacak

Kuyucak Belediyesi ve Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle Kuyucak’ta yıllardır süren yüzme kursları bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor. Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden; "Kuyucak’ta yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.

Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri ve Horsunlu Sosyal Tesisleri’nde onlarca çocuk yüzme kursu görmek için kayıt yaptırdı. 6-15 yaş aralığındaki çocukların katılacağı kurslar hafta içi her gün yapılıyor. Yaklaşık 300 öğrencinin eğitim göreceği kurslar, deneyimli yüzme antrenörleri eşliğinde gerçekleştiriliyor. Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden; “Yaz tatilinde çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için Kuyucak ilçe merkezimizde ve Horsunlu Mahallemizdeki havuzlarımız çocuklarımızı ağırlamaya başladı. Bunca yıldır da açtığımız yaz kursları büyük ilgi görüyor. Havuzlarımızdan her gün numune alınıyor. Bölgenin en temiz havuzu olma özelliğini de taşıyor. Çocuklarımızın yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri için açtığımız kurslarımız ile çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz. Yüzmeyi bilimsel olarak öğrenen çocuklarımızın, yeteneklerini ortaya çıkarmalarına imkan sağlıyoruz. Çocuklarımız, hijyenik ortamlarda hem eğitimlerini alıp hem de yazın keyfini havuzlarda çıkarıyor" diye konuştu.

Yüzme kurslarının ardından havuzlar öğleden sonra ise vatandaşlara açılacak. Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde Salı, Perşembe ve Pazar günleri sadece kadınlar, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri erkekler ve kadınlar, Horsunlu Sosyal Tesisleri’nde ise Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri sadece kadınlar, Salı, Perşembe ve Pazar günleri de erkekler ve kadınlar yüzebilecek. Havuzlar hafta içi 14.00 - 17.00 arasında, hafta sonu da 10.00 - 17.00 saatleri arasında vatandaşlara açık olacak. Cuma günleri ise öğleden sonra havuzun bakımları yapılacak.

Vatandaşlara uygun fiyatla havuz imkanı sunduklarını belirten Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden; "Temiz bir ortamda vatandaşlara havuzda sıcak yaz aylarında serinleme imkanı sunuyoruz. Uygun fiyatla vatandaşlarımızın hizmetinde olan havuzlarımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

Bu ilçede artık yüzme bilmeyen kalmayacakBu ilçede artık yüzme bilmeyen kalmayacakBu ilçede artık yüzme bilmeyen kalmayacak

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Şırnak'ta yüzme öğrenme hareketi ses getirmeye devam ediyor
Bölgesel

Şırnak'ta yüzme öğrenme hareketi ses getirmeye devam ediyor

Şırnak'ta, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2018'de başlattığı 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi' ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün bu yılki hedefi 25 bin gence yüzme öğretmek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi  ‘engelsiz yüreklerin’ yüzünde gülümseme oldu
Bölgesel

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘engelsiz yüreklerin’ yüzünde gülümseme oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SGM’de yaz kursunda yüzme aktivitesi başlatarak ‘engelsiz yüreklerin’ yüzünde gülümseme oldu. Öğrenciler uzman eğitmenler eşliğinde 6 hafta boyunca yüzme öğrenecek.

Erzincan’da yüzme kursu açıldı
Bölgesel

Erzincan’da yüzme kursu açıldı

Erzincan’ın Tercan ilçesinde Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yüzme kursu açıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi yüzme kurslarına devam ediyor
Bölgesel

Mersin Büyükşehir Belediyesi yüzme kurslarına devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi bünyesinde her yaz açılan yüzme kursları bu dönem de devam ediyor.

Deniz Baykal Spor Kompleksi’nde ücretsiz yüzme kursu
Bölgesel

Deniz Baykal Spor Kompleksi’nde ücretsiz yüzme kursu

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin eski CHP Genel Başkanı merhum Deniz Baykal’ın adını taşıyan spor kompleksinde 7’den 70’e yüzme bilmeyen herkes yüzme öğrenecek.

Kepez’in sutopu takımı ilk 12’de
Bölgesel

Kepez’in sutopu takımı ilk 12’de

Yüzme kurslarındaki yetenekli çocuklardan kurulan Kepez Belediyesi Spor Kulübü U13 Sutopu Takımı, Türkiye’nin ilk 12 takımı arasında yer aldı.