Antalya / Döşemealtı

Bu Yıl 7. Düzenlenen Döşemealtı Badem Şenlikleri, karnaval havasında yapıldı

Döşemealtı Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen 'Badem Şenlikleri' binlerce vatandaşın katılımıyla karnaval eğlencesi havasında yapıldı. Devamı haberimizde..

Bu Yıl 7. Düzenlenen  Döşemealtı Badem Şenlikleri, karnaval havasında yapıldı

Döşemealtı Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen 'Badem Şenlikleri' binlerce vatandaşın katılımıyla karnaval eğlencesi havasında yapıldı.
Yöresel sanatçıların sahne aldığı gecede çocuklar için özel etkinlik ve oyun alanları kuruldu. Şenliğe katılanlara çeşitli ikramlar yapılırken Belediye Başkanı Turgay Genç, kültürel ve yöresel değerlere sahip çıkarak bir süredir ara verilen Badem Şenliklerinin daha görkemli olarak bundan sonra da sürdürüleceğini söyledi.
Döşemealtı Belediyesi 7. Badem Şenlikleri Başkan Turgay Genç tarafından projelendirilen vatandaşın hizmetine sunulan mahallenin ilk kent meydanının da yapıldı. Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla gelin gibi süslenen şenlik alanı ilk olarak çocuklar için açıldı. Minik ziyaretçiler kendileri için hazırlanan etkinlik ve oyun alanında gönüllerince eğlendi. Çocuklara dondurma ve oyuncak dağıtılırken, etkinliğe vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.
Badem şenliklerinde ilk olarak Canan Kavut ardından da Hüseyin Kalkan sahne alırken, finalde Oğuz Aksaç en sevilen şarkı ve türkülerini Bademağacı sakinleri için seslendirdi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, geceye katılan sanatçılara ilçenin kültürel mirası olan Döşemealtı Halısı hediye etti. Genç, katılan herkese teşekkür ederek, mahalleye yapılması planlanan yeni yol ve yatırımların da müjdesini verdi. İHA 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Turgay Genç  Ankara'da  Ziyaretlerde Bulunarak Yapmış Olduğu faaliyetleri anlattı
Yerel Yönetim

Başkan Turgay Genç Ankara'da Ziyaretlerde Bulunarak Yapmış Olduğu faaliyetleri anlattı

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç yerel seçimler önce Ankara'da faaliyetlerini anlattı

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, yalnız bırakmadı
Yaşam

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, yalnız bırakmadı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu mesaisinde vatandaşların nişan, düğün, mevlit ve açılış davetlerine katıldı. Devamı haberimizde

Antalya Döşemealtı Nar Festivali
Bölgesel

Antalya Döşemealtı Nar Festivali

Gece ünlü sanatçı Ayşe Dinçer’in binlerce kişiye verdiği konserle final yaparken Belediye Başkanı Turgay Genç önümüzdeki günlerde hasatına başlanacak olan Döşemealtı Narının bereketli olmasını diledi.

Döşemealtı Belediyesi Gaziantep’e çadır kent kuruyor
Yerel Yönetim

Döşemealtı Belediyesi Gaziantep’e çadır kent kuruyor

Döşemealtı Belediyesi Yüzyılın en büyük felaketleri arasında gösterilen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan 7,6 ve 7,7 büyüklüğündeki depremlerinin ardından yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürüyor.

CHP'li Aday Menderes Dal'dan, Başkan Turgay Genç'e anlamlı ziyaret
Bölgesel

CHP'li Aday Menderes Dal'dan, Başkan Turgay Genç'e anlamlı ziyaret

CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal, nezaket ziyaretinde bulunduğu Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e 10 yıllık süreçte ilçeye yaptığı hizmetler ve kazandırdığı yatırımlar için teşekkür etti. Başkan Genç de Dal'a 31 Mart yerel seçimlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Döşemealtı'nda Yeraltına İnen Enerji! Başkan Genç, AEDAŞ ve Enerya İle Çifte Protokol İmzaladı
Resmi Reklamlar

Döşemealtı'nda Yeraltına İnen Enerji! Başkan Genç, AEDAŞ ve Enerya İle Çifte Protokol İmzaladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin modern altyapısını güçlendirmek için AEDAŞ ve Enerya Antalya Gaz Dağıtım şirketleri ile işbirliği protokollerini imzaladı. Yeni doğalgaz ve elektrik şebeke hatları, 2024 projeleri kapsamında yeraltına alınıyor. Detaylar için hemen tıklayın