Burdur

Bu yol Bucak'ın köyüne ait! Yoldan geçenler sahipsiz mi diye soruyor

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kızılseki Köyü’nde, Kocaaliler–Kavacık–Kızılseki grup yolunda 1600 metrelik bozuk bölüm yıllardır yapılmayı bekliyor. Yolun iki tarafı sıcak asfaltla kaplanmasına rağmen ortada kalan bu kısım hem sürücülerden hem de köylülerden büyük tepki topluyor.

Bu yol Bucak'ın köyüne ait! Yoldan geçenler sahipsiz mi diye soruyor

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kızılseki Köyü’nün önceki dönem muhtarı Abdurrahman Savaş, köylülerin en büyük sıkıntılarından birini gündeme taşıdı. Savaş, Kocaaliler Kavacık Kızılseki Antalya grup yolunun bir kısmının İl Özel İdaresi tarafından sıcak asfaltla kaplandığını ancak 1600 metrelik bölümün yıllardır yapılmadığını belirtti.

Yolun Kızılseki köyü sınırlarında kalan 5 kilometrelik kısmı ile Kavacık köyü sınırlarında kalan 3 bin 500 metrelik kısmı asfaltlandı. Fakat ortada kalan 1600 metrelik bozuk bölüm hem sürücülere hem de köylülere zor anlar yaşatıyor.

Vatandaşlardan “Sahipsiz mi?” Tepkisi

Köy halkının tepkisini dile getiren Savaş, “Yolun iki tarafı yapıldı, ortada kalan 1600 metre bozuk yol yüzünden vatandaşlarımız büyük mağduriyet yaşıyor. Antalya’dan gelip giden sürücüler sürekli ‘Burası sahipsiz mi?’ diyerek şikayet ediyor” ifadelerini kullandı.

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılseki Köyü önceki dönem muhtarı Abdurrahman Savaş yaptığı açıklamada, " Kocaaliler Kavacık Kızılseki Antalya grup yolumuz bu yolumuz kızılseki köyü sınırları içinde 5 kilometresi ilk özel idaresinden sıcak asfalt yapıldı diğer taraf Kavacık köyü sınırları içinde 3500 metre sıcak asfalt yapılarak arada kalan 1600 metre bozuk yolumuz kalmıştır.

Bu yolun yapılması 3 yıldır bekliyor bu kalan bozuk yer iki köy arası ana yolda iki tarafı yapılıp ortasında kalan bozuk 1600 metre yolumuz yapılmasını Sayın valimizden Sayın milletvekillerimizden sayın il Encümenlerinizden bir an önce yapılmasını talep ediyoruz Antalya'dan gelip giden vatandaşlarımızın konforlu bir şekilde yolculuk yapmasını istiyoruz her geçen bir araç sahibi burası sahipsiz mi diyor. Vatandaşlardan büyük bir tepki alıyor bu kalan bozuk yoldan dolayı. " ifadelerine yer verdi.

Bu yol Bucak'ın köyüne ait! Yoldan geçenler sahipsiz mi diye soruyorBu yol Bucak'ın köyüne ait! Yoldan geçenler sahipsiz mi diye soruyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 2
    KIZDIM
  • 2
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (1)

Okur

2 ay önce / 05.09.2025

Evet gerçekten sahipsiz. En son 20-25 yıl önce yapılan asfalt yol yarım yamalak duruyor. Bucak 'ın köyleri inanılmaz bakımsız ve kötü. Sanırsın 1960 'lardan kalma.

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.