İzmir'in Menderes ve Seferihisar ilçelerinde alevlerle mücadele sürerken, Buca ilçesinde de ormanlık alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale edildi. Hava ve kara araçlarına takviye yapılmasının ardından çalışmaların iyiye gittiği öğrenildi.
Yangın saat 12.09 sıralarında Zafer Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebeple çıktı. Saat 12.21'de İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri alevlere, havadan; 2 uçak ve 2 helikopter ile karadan; 6 arazöz, 3 su ikmal, 2 dozer ile müdahaleye başladı. Daha sonra ekiplere takviye yapılarak müdahale 2 uçak, 5 helikopter, 15 arazöz, 6 su ikmal ve 2 dozer ile devam ettirildi.
Çalışmaların iyiye gittiği yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)