Bucak Belediye Başkan Vekili Özkan İğci, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle bir araya gelerek bayramlaştı. Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen programda samimi anlar yaşandı.
Bayramlaşma programında belediye çalışanlarının Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Vekili Özkan İğci, özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti. Birlik ve beraberlik mesajı veren İğci, Bucak halkına en iyi hizmeti sunmak için belediye personelinin büyük gayret gösterdiğini ifade etti.
Personelle tek tek bayramlaşan Başkan Vekili İğci, tüm çalışanlara aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
Bayramlaşma programı, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.









Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)