BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “MİMAR SİNAN MAHALLESİNDE İÇME SUYU HATTI YENİLEME ÇALIŞMASI YAPIYORUZ”
Bucak Belediyesi Mimar Sinan Mahallesinde içme suyu ana hattı olmayan bazı sokaklarda yeni içme suyu ana hattı döşemesi yapıyor.
Mimar Sinan Mahallesinde yürütülen içme suyu hattı yapımını inceleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz genelinde halkımızın sorunsuz şekilde içme suyunu temin etmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mimar Sinan Mahallesi 1834, 1835, 1839 ve 1861 sokakta bulunan vatandaşlarımızdan su basıncından kaynaklı, şikayetler alıyorduk. Burada bulunan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çalışmalara başladı. Mimar Sinan Mahallesi 1834, 1835, 1839 ve 1861 sokaklara içme suyu hattı ana hattan abone boruları ile geliyordu. Bu durumda suların tazyiksiz ve yetersiz gelmesine sebep oluyordu. Bu sokaklarımıza yaklaşık 350 metre ana içme suyu hattı döşedik. Vatandaşlarımızın abone bağlantılarını verme çalışmalarımız devam ediyor. Kısa zamanda abone bağlantı çalışmalarımızı tamamlayacağız. Mimar Sinan Mahallesi 1834, 1835, 1839 ve 1861 sokakta bulunan vatandaşlarımızın sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız. Belediye olarak birinci önceliğimiz arasında bulunan içme suyu konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yeni içme suyu hattı yapımlarını gerçekleştirirken, bir taraftan da içme suyu şebekesi hatlarımızda meydana gelen arızaları kısa sürede gidermek için yoğun çalışma sergiliyorlar. Halkımıza kaliteli ve sağlıklı içme suyu sağlamak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Mimar Sinan Mahallesi 1835 sokak sakinleri vatandaşlar “ Bizim sokağımızda içme suyumuz az ve tazyiksiz akıyordu. Bu konuda şikayetimizi tüm sokak sakinleri olarak Belediye Başkanımız Emrullah Ünal beye ilettik. Belediye Başkanımız bizlere buradaki sorunu bildiğini ve kısa zamanda çözüme kavuşması için çalışma yapıldığını söylemişti. Belediye ekipleri çalışmalara hemen başladılar. Kısa zamanda büyük bir kısmını yaptılar. Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal’a ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz.” dediler.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)