Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, 34. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Geleneksel Sporun Coşkusuna Ortak Oldu
Korkuteli, Antalya – Korkuteli’nde bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Ata sporumuz yağlı güreşin yaşatıldığı bu önemli organizasyona, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş de katıldı.
Başkan Gümüş, etkinlik alanında vatandaşlarla bir araya gelerek pehlivanlara başarılar diledi ve güreş müsabakalarını yerinden takip etti. Etkinliğe Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay ile birlikte katılan Gümüş, organizasyonun kültürel değerine dikkat çekti.
"Bu tür etkinlikler, hem sporumuzu hem de geleneklerimizi gelecek nesillere aktarmak açısından çok değerli," diyen Başkan Gümüş, sözlerine şöyle devam etti:
"Korkuteli’de bulunmak ve böylesine anlamlı bir organizasyona destek vermek bizim için gurur verici. Ata sporumuzun yaşatılması adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."
Organizasyon süresince yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Gümüş, güreş severlerle sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.
Ayrıca Gümüş, ev sahipliği için Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve ekibine teşekkürlerini ileterek, şunları kaydetti:
“Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Korkuteli Belediye Başkanımız Sayın Saniye Caran’a ve değerli ekibine misafirperverlikleri için gönülden teşekkür ediyorum.”
34. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri, Türkiye’nin dört bir yanından gelen başpehlivanların kıran kırana mücadelelerine sahne olurken, hem geleneksel spora hem de kültürel birlikteliğe katkı sunmaya devam ediyor.





Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)