Burdur / Bucak

Bucak Belediye kademesi sanayi sitesini andırıyor

Bucak Belediyesi, üreten belediye kimliğiyle tasarruf ve istihdam sağlıyor. Detaylar haberimizde...

Bucak Belediye kademesi sanayi sitesini andırıyor

Bucak Belediyesi, kendi atölyelerinde ürettiği taşınabilir etkinlik sahnesi ile hizmet kalitesini artırırken tasarruf sağlıyor. Araçlarını yenileyen belediye, kent mobilyaları üretimi ve bakımıyla da kamu kaynaklarını etkin kullanıyor. Üreten belediye kimliğiyle tasarruf ve istihdam sağlıyor.

SANAYİ SİTESİ DEĞİL BELEDİYE KADEMESİ

Bucak Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü kademe binasında şimdi de her etkinlikte kullanılmak üzere belediyeye kendi atölyelerinde ürettiği 50 metrekare taşınabilir ve kullanımı kolay etkinlik sahnesi kazandırıyor.

Bucak Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü atıl durumdaki araçlarını yenileyerek hizmete kazandırıyor. Fen işlerinde ve diğer belediyecilik hizmetlerinde kullandığı araçların bakım, onarım ve tamirini kendi bünyesinde yapan Bucak Belediyesi bununla tasarruf sağlarken vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için araç filosunu da güçlendiriyor.

Kamu kaynaklarının daha verimli ve etkin kullanılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Bucak Belediyesi ahşap ve demir atölyesi, çöp konteynırı, duraklar, kent mobilyaları üretimlerine de hız verdi. Başta okul, cami ve parklar olmak üzere kamusal alanlarda ihtiyaç duyulan noktalara kent mobilyaları üretimi yapan atölyeler, ayrıca başta oturma bankları olmak üzere eskiyen ve kullanılamayacak durumdaki kent mobilyalarının bakım ve onarımlarını yaparak tekrar hizmete sunuyor.

Satın almak yerine üretim yaparak tasarruf eden Bucak Belediyesi, bu amaçla son olarak kamelyalı oturma banklarını şehrin muhtelif noktalarına yerleştirerek vatandaşların hizmetine sundu. Bucak Belediyesi kademe binasında araçların tamiratını da yaparak belediyenin tasarruf etmesini sağlıyor.

Atölyelerde Her şey Var

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Üreten belediye kimliğimizi sergilemekten gurur duyuyoruz.”dedi. Fen işleri, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve araç parkurunun teknik hizmetler binasında olduğunu belirten Başkan Ünal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hizmet binasına malzeme giriş çıkışlarının düzenli olarak kontrol edildiği, içerisinde yaklaşık 100 bin adet oto parça, alt-üst yapı, su, elektrik vb. malzemelerinin bulunduğu modern bir malzeme deposu kurduk. Belediyemiz bünyesindeki tüm araçlara araç takip sistemi taktık. Banklardan, çöp konteynırlarına, mezarlıklara yapılan yapılara kadar birçok ürünün piyasa değerinin çok altından belediye atölyelerinde üretiyoruz. Birçok ürünü kendi atölyemizde kendi çalışanlarımızla daha az maliyetle üretiyoruz. Hem tasarruf yapıyoruz hem de istihdam sağlıyoruz. İşte bir memleketin kalkınması ve gelişmesi için olması gereken bu. Biz bunu kararlılıkla uyguluyoruz ve uygulamaya devam edeceğiz.”

Bucak Belediye kademesi sanayi sitesini andırıyorBucak Belediye kademesi sanayi sitesini andırıyorBucak Belediye kademesi sanayi sitesini andırıyorBucak Belediye kademesi sanayi sitesini andırıyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Güney Ege'nin Alternatif Turizm Zenginlikleri Avrupa'da Tanıtıldı!
Yaşam

Güney Ege'nin Alternatif Turizm Zenginlikleri Avrupa'da Tanıtıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Güney Ege Kalkınma Ajansı 10-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında Güney Ege Bölgesi'nde alternatif turizm imkanlarının tanıtılması amacıyla Avrupa'daki Türk seyahat acentelerine yönelik tanıtım turu düzenledi.

Bucak Organize Sanayi MTAL'de  4006-Tübitak Bilim Fuarı Heyecanı Başladı!
Bölgesel

Bucak Organize Sanayi MTAL'de 4006-Tübitak Bilim Fuarı Heyecanı Başladı!

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ve TÜBİTAK tarafından desteklenen 4006-Tübitak Bilim Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Sanayi Sitesi'nde Yangın! İşte yangının sebebi
Bölgesel

Sanayi Sitesi'nde Yangın! İşte yangının sebebi

Burdur'da Küçük Sanayi Sitesi'nde bir oto yedek parça deposunda kaynak yaparken çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın nedeniyle depoda maddi hasar meydana geldi.

DSO “Avrupa Film Günleri” etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı
Etkinlik

DSO “Avrupa Film Günleri” etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı

Denizli Sanayi Odası (DSO), Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında Türkiye’de eş zamanlı olarak 10 şehirde düzenlenen “Avrupa Film Günleri” etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Başkan Bıyık Düzce Turizmine Büyük Destekçi
Bölgesel

Başkan Bıyık Düzce Turizmine Büyük Destekçi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Erdoğan Bıyık, “Düzce’mizin turizmine mümkün olduğunca çok katkı sağlamaya, birlik olmaya, birlikte büyük projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Sanayi Kavşağı'nda Kaza! 2 kişi hastaneye kaldırıldı
Bölgesel

Sanayi Kavşağı'nda Kaza! 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Isparta-Burdur karayolunda seyir halinde olan motosikletin sanayi kavşağında kavşağa kontrolsüz giren otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.