Bucak Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin Burdur ili Bucak ilçesi yerleşkelerinden eğitim gören öğrencilerin barındığı KYK Yurtlarında kalan öğrencilere sıcak çorba ve salep ikramında bulundu. Soğuk kış günlerinde, gönülleri ısıtan bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atan Bucak Belediyesinin çorba dağıtımına büyük ilgi gösteren MAKÜ öğrencileri, ikram edilen tarhana çorbasıyla ‘anne yapımı’ çorba özlemini giderdiklerini ifade ettiler.
Öğrenciler, gönüllerini ısıtan çorba ikramından duydukları memnuniyeti sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla dile getirdiler. Bir öğrenci sosyal medya hesabından, “Rabbim yolunuzu, bahtınızı açık eylesin. Yaşasın Bucak Belediyesi, Teşekkürler Emrullah Ünal Başkan.” Paylaşımında bulundu.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal açıklamasında, “Gençler bizim için çok önemli. Çünkü gençler, ülkemizin geleceği. Bucak Belediyesi olarak her zaman, her şartta gençlerle birlikteyiz ve onların yanındayız.”
Burdur’da 30 Nisan’da düzenlenecek Meslek Tanıtım Günü’nde, lise son sınıf öğrencilerine meslek seçimi konusunda rehberlik sunulacak. İki oturumda farklı alanlar tanıtılacak.
Burdur'da durdurulan bir araçta uyuşturucuyla yakalanan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.
MAKÜ öğrencileri, Susuz Köyü’nde düzenledikleri 23 Nisan etkinlikleriyle çocuklara unutulmaz bir bayram yaşattı. Gösteriler, atölyeler ve müzik dolu bir gün...
Burdur Halıcılar köyünde kardeşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Ahmet K., duruşmada gözyaşları içinde pişmanlığını dile getirdi. Mahkeme kararını erteledi.
Burdur Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ödüllü voleybol ve basketbol turnuvaları düzenliyor. Başvurular başladı.
Kozluca Eski Belediye Başkanı Şevket Aksöz’ün de kayınpederi hayatını kaybetti.
Yorumlar (0)