Bucak Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bucak Belediyesi Personel Ltd. Şti. tarafından geçici süreli beden işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilana göre toplam 20 kişilik kontenjan için başvuru süreci başladı.
İlanda yer alan bilgilere göre alınacak personeller “Beden İşçisi (Genel)” kadrosunda görev yapacak. Geçici statüde gerçekleştirilecek alımlar için başvurular 8 Mayıs 2026 tarihinde başladı. Adayların en geç 13 Mayıs 2026 Çarşamba günü mesai bitimine kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor.
Başvurular, Bucak Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru adresi ise Oğuzhan Mahallesi Atatürk Caddesi No:3 Bucak Belediyesi 3. kat olarak açıklandı.
İşe alınacak personellerin çalışma adresinin Bucak Belediyesi olacağı belirtilirken, çalışma süresinin ise 15 Haziran 2026 ile 15 Aralık 2026 tarihleri arasında belirli süreli olarak planlandığı ifade edildi.
Başvuracak adaylarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, görevini yapmasına engel sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydının olmaması, Bucak sınırları içerisinde ikamet etme, en az ilkokul mezunu olma, askerlik görevini yapmış veya tecilli olma ve 18-45 yaş aralığında bulunma şartları aranıyor.
Başvuruların tamamlanmasının ardından adaylar arasında noter kurası gerçekleştirilecek. Kura çekiminin 15 Mayıs 2026 tarihinde saat 14.30’da Bucak Kültür Sarayı’nda yapılacağı bildirildi. Yetkililer, 20 personelin kura yöntemiyle belirleneceğini ifade ederken, adayların gerekli evraklarla birlikte başvurularını şahsen tamamlaması gerektiğini hatırlattı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)