Burdur / Bucak

Bucak Belediyesi Yolları Modernleştiriyor

Bucak Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki sokak ve caddelerdeki yolları daha modern ve kullanışlı hale getirmek amacıyla asfalt kaplama ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Bucak Belediyesi Yolları Modernleştiriyor

BUCAK BELEDİYESİ, 4 YILDA 15 KM SICAK ASFALT, 92 KM SATHİ ASFALT VE 553.349 M2 PARKE YOL ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Sokak ve caddelerdeki yolların daha modern ve kullanışlı olması için çalışan Bucak Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki eskiyen ve bozulan yolları yeniledi. Bucak Belediyesi ilçe genelinde asfalt kaplama çalışması yaptı. 20 mahallenin tamamında gerçekleştirilen asfalt yama ve iyileştirme çalışmaları için de yaklaşık 25 bin ton asfalt kullanıldı. Son 4 yılda ise Bucak Belediyesi tarafından 15 km sıcak asfalt, 92 km sathi asfaltı, 553. 349 metre kare parke yol, 13.089 metre kare taş duvar , 26 km kaldırım, 5 km engelli kaldırımı, 243 km yol bakım, yol açma ve genişleme çalışması gerçekleştirildi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ilçede cadde ve sokaklarda asfaltsız ve parkesiz yol bırakmamak için çalıştıklarını ifade ederek, “İlçemizin dört bir yanında asfalt ve parke yol çalışmalarımızı sürdürerek eskiyen ve bozulan yollarımızı yeniledik. Ekiplerimiz, ilçe genelinde belirlenen programlar dâhilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama ve parke yol çalışmalarına devam ediyor. Sokak ve caddelerimizin daha güzel ve ulaşılabilir olması için hummâlı bir şekilde çalışıyoruz. 4 yıllık görev sürecimde Bucak genelinde 15 km sıcak asfalt, 92 km sathi asfalt, 553. 349 metre kare parke yol, 13.089 metre kare taş duvar, 26 km kaldırım, 5 km engelli kaldırımı, 243 km yol bakım, yol açma ve genişleme çalışması yaptık” dedi.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.