Bucak Devlet Hastanesi'nden sevindirici bir haber geldi! Hastane, Anne Dostu Hastane kriterlerini başarıyla yerine getirerek bu önemli unvanı yeniden kazandı.
Başhekim Op. Dr. Tanzer GÖKKARA tarafından yapılan açıklamada, "Anne Dostu Hastane Unvanımız Yenilendi. Bucak Devlet Hastanesi ''Anne Dostu Hastane'' Unvanımız Yenilerek Başhekimiz Op. Dr. Tanzer GÖKKARA'ya takdim edildi." ifadelerine yer verildi.
Bu unvanın kazanılması, Bucak Devlet Hastanesi'nin anne ve bebek dostu sağlık hizmetleri sunma konusundaki kararlılığını ve bu alandaki başarısını gösteriyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)