Bucak Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, " Sevgi URHAN Hastanemiz’de göreve başlamıştır. Doktorumuza Hoşgeldin diyor, görevinde başarılar diliyoruz. " denildi.
Burdur ilinde hizmet vermekte olan Bucak Devlet Hastanesinde, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Bülent KARGI göreve başladı.
Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Devlet Hastanesi yeni uzman doktorlarla hekim kadrosunu güçlendiriyor.
Burdur'un Bucak ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda 3 emniyet personeli ve 1 kişi yaralanırken, 1 kişi de tutuklandı.
Bucak Devlet Hastanesi, yeni doktorların katılımıyla hekim kadrosunu güçlendiriyor.
Burdur'un Bucak ilçesinden yardım yağan deprem bölgesine Bucak Devlet Hastanesi personelleri de gönüllü olarak intikal etti.
Bucak Devlet Hastanesi'nde hizmet veren 31 personel hazırlanan yardım malzemeleriyle beraber deprem bölgeleri için yola çıktı.