Burdur

Bucak Devlet Hastanesi Palyatif Servisi'ne Minnettarlık! Hasta yakınından duygulandıran teşekkür mesajı

Bucak Devlet Hastanesi Palyatif Servisi'nden yaşlı ve kronik hastalara özel bakım hizmeti sunuluyor. Bir hasta yakını, servisin sunduğu hizmetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren duygulandıran bir teşekkür mesajı ile tüm hastane personeline teşekkür etti.

Bucak Devlet Hastanesi Palyatif Servisi'ne Minnettarlık! Hasta yakınından duygulandıran teşekkür mesajı

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Bucak Devlet Hastanesi Palyatif Servisi, yaşlı ve kronik hastalara özel bakım hizmeti sunarak hem hastaların hem de yakınlarının hayatlarını kolaylaştırıyor.

Palyatif servisinde hizmet alan anne ve babası için duygulandıran bir teşekkür mesajı paylaşan Arif Kemal Buhara, şunları söyledi:

"Türk Hava Kurumu Antalya havacılık eğitim merkezinde yamaç proşötü öğretmeni olarak görev yapıyorum. Bağdem ağacı kasabasında eğitim parkumuzda yaşıyorum.

Yaşları ve kronik rahatsızlıkları itibariyle uzun süredir ağır geçen bir sağlık durumları var. Sağlık itibariyle son iki aydır Bağdem ağacı kasabasında birlikte yaşıyorduk konteynırda. Babamın son hafta ve annemin son hafta artık yeme içme, öksürükle gelişen kendi işlerini görememesiyle alakalı rahatsızlıklarından dolayı en acil şekilde en yakın olan Bucak Devlet Hastanesine getirdim.

Ama bu hastaneyi daha önceki paraşüt vakalarımızdan dolayıda tanıyorum. Şöyle söyleyim, övmek gibi olmasın ama Avrupa çapında, dünya çapında nadir rastlanan bir hizmet ve kaliteye sahip olduğunu yürekten kalpten içten söylemek isterim. Bu doğrultuda tüm hastane personelini, başhekimlerimizi, müdürlerimizi sizleri takdir ve teşşekürü şükranla sunuyorum. Ne kadar takdir etsem azdır. Diğer hastanelere de örnek olmasını temenni ederim. Gerçekten ülkemizde en büyük ihtiyaç sağlık hizmetleri. Bu doğrultuda da ilgiden dolayı çok çok teşekkür ederim.

Annemin adı Sabiha Aynur Buhara. Malum Atatürk’ün anne tarafı Zübeyde anamızın dayı tarafında soy ağacımız genetik olarak da soy itibariyle illa ailede felç ve kalp gibi kronik rahatsızlıklardan dolayı biraz genç yaşta ağır vakalar geçirdi. Şeker sonucu felç, kalpte stent iki tane var. Kalp, şeker ve tansiyon hastası. Son 4 ay önce de evde düşme sonucu kalçasına protez takıldı. İyice ağırlaştı durumu. Özetle babamsa TRT İstanbul radyosunun kurucularından ardında da ilk televizyon yayını yapan gruptan TRT sanatçısı Nejat Buhara. Meşhur eserleri arasında Çarşambayı Sel Aldı, Kol Havasi Yaylanın Çimenine, Giresun'un Evleri, Ey Bostancık gibi internetten bakıldığında eserlerine ulaşabilir insanlar. Allah razı olsun tekrar hastanemizden yaşatabildiği kadar yaşatmaya çalışıyor yaşlılarımızı, büyüklerimizi. Buradaki servis ve hizmet personeli artık onlar bize bırakttıkları eserleri yaşatacak olan vazifeyi biz üsteleneceğiz bundan sonra. Allah gecinden versin. Mübarek aydayız tüm herkese de kandilini mübarek edip iyi bayramlar dilerim.

Açıkçası palyatif servisinin ne olduğunu ben de bu süreçte araştırarak öğrendim. Artık yaş kemale erip kendi ihtiyacını göremeyip hastaların acılarını hafifletip bakımlarını daha yoğun bir şekilde üstlenen bir servis. Gerçekten takdire şayan bir hizmet var. Ben tek başımda oldukça zorlanıyorum annem ve babamın bakımında. Burada işte bir annemin bakımına bile 3 veya 4 arkadaş yardıma geliyor. Bu da çok kolay oluyor bizim için. Ağır kaldırmak, yan çevirmek gibi profesyonel hizmet nasıl oluyormuş burada öğrendim açıkçası. Hasta bakımı adına ne kadar teşekkür etsem azdır buradaki hizmetten dolayı sizlere."

Bir başka hasta yakını Ahmet Özev ise yaptığı açıklama ile tüm personele, doktorlara ve başhekim Tanzer Gökkara'ya teşekkür etti.

Arif Kemal Buhara'nın bu duygulandıran teşekkür mesajı, Bucak Devlet Hastanesi Palyatif Servisi'nin hastalara ve yakınlarına sağladığı önemli hizmeti gözler önüne seriyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Seren ATEŞ DERVİŞ, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı
Bölgesel

Seren ATEŞ DERVİŞ, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı

Burdur'un Bucak ilçesinde, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Seren ATEŞ DERVİŞ hasta kabulüne başladı.

Uzman doktor Nur Banu Tatar Başaran, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı
Bölgesel

Uzman doktor Nur Banu Tatar Başaran, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı

Uzman doktor Nur Banu Tatar Başaran, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı - Burdur'un Bucak ilçesinde,Uzman doktor Nur Banu Tatar Başaran hasta kabulüne başladı.

Sefa Altun, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı
Bölgesel

Sefa Altun, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı

Sefa Altun, Bucak Devlet Hastanesinde göreve başladı - Burdur'un Bucak ilçesinde, Bucaklı doktor Sefa Altun hasta kabulüne başladı.

Burdur'da bir ilk! Bucak Devlet Hastanesinde uygulandı
Bölgesel

Burdur'da bir ilk! Bucak Devlet Hastanesinde uygulandı

Burdur'da bir ilk! Bucak Devlet Hastanesinde uygulandı. Bucak Devlet Hastanesi, Burdur'da ilk kez uygulanan etkin Parkinson tedavi seçeneklerini duyurdu. Sanal asistan Dr. Meltem aracılığıyla hastalara detaylı bilgi veriliyor.

Bucak Devlet Hastanesi migren dostu hastane Oldu!
Bölgesel

Bucak Devlet Hastanesi migren dostu hastane Oldu!

Bucak Devlet Hastanesi, "Migren Dostu Hastane İş Yeri Projesi'ni tamamlayarak 'Migren Dostu Hastane' ünvanını kazandı.

Bucak Devlet Hastanesinde uzman doktor göreve başladı
Bölgesel

Bucak Devlet Hastanesinde uzman doktor göreve başladı

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Bucak Devlet Hastanesi, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Asım Erçelik, göreve başladı.