Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Nanecioğlu Haber Ajansı, öğrencilerin teknik, teorik ve uygulamalı becerilerini sektör deneyimiyle desteklemek amacıyla önemli bir iş birliği protokolüne imza attı.
İmzalanan protokol kapsamında öğrencilerin staj, işletmede mesleki eğitim, uygulamalı ders, teknik gezi, seminer, söyleşi ve proje tabanlı öğrenme süreçlerine katkı sunulacak. Protokol ile öğrencilerin medya, grafik tasarım, dijital medya, web teknolojileri, animasyon, sanal ve artırılmış gerçeklik gibi alanlarda sektör uygulamalarıyla buluşması hedefleniyor.
İş birliği çerçevesinde Nanecioğlu Haber Ajansı bünyesinde öğrencilere gözlem, uygulama ve proje tabanlı öğrenme fırsatları sağlanacak. Ayrıca öğrencilerin mesleki deneyim kazanmaları, sektörel ihtiyaçlara uygun şekilde yetişmeleri ve mezuniyet sonrası istihdam olanaklarının artırılması yönünde çalışmalar yürütülecek.
Protokol, Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Özhan Akyüz ile Nanecioğlu Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi İbrahim Nanecioğlu tarafından imzalandı. 3 yıl süreyle geçerli olacak protokol kapsamında taraflar, her yıl faaliyetleri değerlendirerek iş birliği süreçlerini geliştirecek.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)