Aday adaylığı sürecinden itibaren bir an olsun durmayan AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, Bucak'ı karış karış geziyor.
Girdiği her işletmede, geçtiği her sokakta vatandaşlarla sürekli sohbet eden Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, bugün Bucak'ta esnafları ziyaret etti.
Başkanlık yaptığı süreçten bu yana sürekli vatandaşlarla iç içe olan Mustafa Oğuz, esnaflarla hasbihal edip, onların ihtiyaçlarını öğrenip, Burdur'da Bucak'ta ve Türkiye genelinde AK Parti'nin çalışmalarını tek tek anlatıyor.
Esnaf ziyaretleri sırasında "Bizim Mustafa'yı meclise göndereceğiz" sözü alan Mustafa Oğuz, son güne kadar çalışmalarına devam edecek.














Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)