Burdur'un Bucak ilçesinin yeni kaymakamı olarak atanan Bayram Gale, 13 Eylül Çarşamba günü görevine başladı. 24 Ağustos tarihinde Bucak Kaymakamı olarak atanmasının ardından Gale, görevine resmen başladı.
Bucak ilçesinin yeni Kaymakamı Bayram Gale, göreve başladığı ilk gününde şunları dile getirdi:
Gale, ilçenin gelişmiş yapısını takdirle anarak, bu gelişmeyi ekonomik, sosyal ve kültürel seviyeyi daha yükseklere taşımak için çalışacaklarını vurguladı.
Yeni organize sanayi bölgeleri kurma olasılığını incelemeyi planladıklarını ve işleri kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
Gale, devlet-millet kaynaşmasını daha da güçlendirmeyi ve vatandaşlarla daha yakın ilişkiler kurmayı hedeflediklerini söyledi.
Yeni Kaymakam, köyleri, beldeleri ve okulları ziyaret ederek vatandaşlarla daha yakın temas kuracaklarını belirtti.
1967 yılında Antalya'nın Elmalı ilçesinde doğan Bayram Gale, ilk ve orta öğretimini tamamlamasının ardından Üniversite eğitimini aldı.
Devlet bünyesinde birçok görev yapan Bayram Gale, 2017 yılında Ordu Vali Yardımcılısı olarak atandı. 24 Ağustos Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ordu Vali Yardımcılığı görevinden Bucak Kaymakamlığı görevine atanan Bayram Gale, 13 Eylül Çarşamba günü göreve başladı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)