Burdur

Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerinden kalpleri ısıtan ziyaret

Burdur'un Bucak ilçesinde üniversite öğrencilerinin özel gereksinimli çocuklara gerçekleştirdiği ziyaret yürekleri ısıttı.

Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerinden kalpleri ısıtan ziyaret

Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencilerinden Kalpleri Isıtan Ziyaret

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıf öğrencileri, sosyal sorumluluk dersi kapsamında ilçede bulunan özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Ziyarete katılan öğrenciler Çağla Yasemin, Aleyna Etik, Begüm Deveci, Meryem Nur Selbes, Mehmet Akif Keçelioğlu ve Özlem Yıldız Taşçı, çocuklarla vakit geçirip çeşitli ikramlarda bulunarak gönülleri fethetti.

Etkinlik süresince öğrenciler, özel gereksinimli çocuklarla oyunlar oynayarak hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşadı. Öğrenciler, çocuklara kek ve meyve suyu ikramında bulunurken, bol bol fotoğraf çekerek bu anlamlı anları ölümsüzleştirdi.

Öğrenciler etkinliğin ardından yaptıkları açıklamada, sosyal sorumluluk projelerinin yalnızca ders gerekliliğinden ibaret olmadığını, aynı zamanda bireysel farkındalık ve toplumsal duyarlılığı artırmak açısından büyük katkı sunduğunu vurguladı.

Ziyaret sonunda hem öğrenciler hem de merkezdeki çocuklar için yüzlerde tebessüm, kalplerde sıcaklık bırakan bu etkinlik, halkla ilişkiler alanında okuyan gençlerin topluma duyarlı bireyler olarak yetiştiğini bir kez daha gösterdi.

Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerinden kalpleri ısıtan ziyaretBucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerinden kalpleri ısıtan ziyaretBucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerinden kalpleri ısıtan ziyaretBucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerinden kalpleri ısıtan ziyaretBucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerinden kalpleri ısıtan ziyaretBucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerinden kalpleri ısıtan ziyaret

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MAKÜ Bucak İşletme Fakültesi Halkla ilişkiler Ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, engelleri sevgiyle aştılar
Etkinlik

MAKÜ Bucak İşletme Fakültesi Halkla ilişkiler Ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, engelleri sevgiyle aştılar

MAKÜ Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Dünya Engelliler Haftası’nda Karbeyaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek engelleri sevgiyle aştılar. Detaylar haberimizde!

Bucak İşletme Fakültesi öğrencilerinden örnek hareket
Bölgesel

Bucak İşletme Fakültesi öğrencilerinden örnek hareket

Bucak İşletme Fakültesi öğrencileri, yardımlaşma bilincini yaygınlaştırmak için belediyenin yemek dağıtımı projesine gönüllü olarak katıldı.

Bucak İşletme Fakültesi'nde Duygusal Anneler Günü Kutlaması!
Bölgesel

Bucak İşletme Fakültesi'nde Duygusal Anneler Günü Kutlaması!

Bucak İşletme Fakültesi'nde Bif Gönüllüler üyesi öğrencilerin katkılarıyla Anneler Günü kapsamında şehitlerimizin anneleri ağırlandı. Etkinlikte şehit annelerine duygusal anlar yaşatıldı ve kumlama portreleri hediye edildi.

Bucak'ta öğrenciler iftar çadırında gönüllü oldular! Gönülleri kazandılar
Bölgesel

Bucak'ta öğrenciler iftar çadırında gönüllü oldular! Gönülleri kazandılar

Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıf BİFGÖNÜLLÜLER öğrencileri, Ramazan ayında ilçemizde her gün yüzlerce kişinin orucunu açtığı iftar çadırında yemek dağıtımına yardımcı oldu.

Bucak'ta 'Bir Ana Dolu Kadınına Vefa' Etkinliği
Etkinlik

Bucak'ta 'Bir Ana Dolu Kadınına Vefa' Etkinliği

Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde "Bir Ana Dolu Kadınına Vefa" temalı bir etkinlik düzenledi.

Bucak İşletme Fakültesi Öğrencileri Depremzedelerin gönlüne dokundu
Bölgesel

Bucak İşletme Fakültesi Öğrencileri Depremzedelerin gönlüne dokundu

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Burdur'un Bucak ilçesinde misafir edilen depremzede aileleri ziyaret etti.