Bucak Kaymakamı Bayram Gale, beraberindeki heyet ile birlikte Bucak'a bağlı 9 köyü ziyaret etti. Köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Gale, köylerin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.
Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Köyleri Ziyaret Etti
Burdur'un Bucak ilçesinde, Kaymakam Bayram Gale, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Alperen Çatlı, Bucak Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Bucak İlçe Sağlık Müdürü Yasemin Erk, Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser, Bucak Sosyal Yardımlaşma Müdürü Ali Göker ve Bucak Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ferruh Kanık, Yazı İşleri Müdürü Aynur İldeniz ile birlikte köyleri tek tek geziyor.
Kaymakam Bayram Gale, beraberindeki heyet ile birlikte, Bucak'a bağlı Kuşbaba köyü, İncirdere köyü, Kızılcaağaç köyü, Ürkütücü köyü, Yüreğil köyü, Üzümlübel köyü, Karapınar Köyü, Avdancık köyü ve Gündoğdu köyünü ziyaret etti.
Ziyaretlerde, köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Gale, köylerin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Köylerin altyapı, ulaşım, eğitim, sağlık ve sosyal yardımlaşma gibi konulardaki ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.
Köy ziyaretlerinde, Kaymakam Gale'e köy muhtarları ve vatandaşlar tarafından teşekkür edildi.
Köy ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.























Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)