Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, ilçede ikamet eden kahraman gazi Şaban Uysal’ı evinde ziyaret ederek, devletin şehit yakınları ve gazilere olan kesintisiz desteğini ifade etti. Ziyaret sırasında gazi ve ailesiyle yakından ilgilenen Kuruca, toplumsal vefa borcunun önemine dikkat çekti.
Bucak Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, " İlçe Kaymakamımız Sayın Can Kazım KURUCA, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sayın Alperen Çatlı, Kızılkaya Karakol Komutanı Sayın Ersin Zeybek, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Tuğrul Tekerci ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın Ali Göker ile birlikte, kahraman Gazimiz Sayın Şaban Uysal’ı hanesinde ziyaret etti.
Sayın Kaymakamımız, devletimizin her daim şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve gazi ailelerimizin hizmetinde olduğunu belirtti. " ifadelerine yer verildi.





Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)