Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi her gün bin adet ekmek arası sandviç hazırlayarak deprem bölgesine gönderiyor.
Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğretmenleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile okulun yemekhanesinde her gün bin adet ekmek arası sandviç yaparak streçleyip deprem bölgesine sevk ediyor. Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Kahraman “Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde okulumuzda öğretmenlerimizle birlikte üç gündür ekmek arası sandviç hazırlıyoruz streçle sarıp kolileyip deprem bölgesine sevk ediyoruz. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. 




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)