Burdur / Bucak

Bucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart'a Dair Duygu Dolu Bir Anma

Bucak Özel Gökyüzü Koleji, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ni anmak için duygu dolu bir törene ev sahipliği yaptı. Detaylar haberimizde...

Bucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart'a Dair Duygu Dolu Bir Anma

Bucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart Programı gerçekleşti

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Bucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla duygu dolu bir tören gerçekleşti. Bir çok gösterinin gerçekleştiği programa Burdur Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Başkanın Emrullah Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu ve ilçe başkanları katılım sağladı.

''Çanakkale ruhu asla yok olmayacak!''

Bucak Özel Gökyüzü Koleji Müdürü Yusuf Bütün yaptığı açılış konuşmasında; ''Yüreğimizdeki vatan sevgisi ve Çanakkale Şehitlerimizin hatırasıyla toplanmış bulunmaktayız. Çanakkale yüzyıllardan beri ezelden beri yurdumuzun sınırlarımızı koruyan kahramanlarımızın adıdır toplandığı mekandır. Bu topraklar Vatan sevgisinin esaretin fedakarlığın ve dayanışmanın en güzel örneklerine tanıklık etmiştir işte bu yüzden Çanakkale sadece sadece bir zaferin adı değil aynı zamanda bir milletin ruhunu onurunu ve inancını simgeler bugün burada bu kutsal topraklarda kahramanlarımızın izinden yürüyoruz onlar vatanları için canlarını feda ederken bizlere miras bıraktılar. Bu miras bağımsızlık, özgürlüğü ve onurdur. Bu mirasa canını canına sahip olmak için var gücümüzle çalışacağız. Unutmayalım ki tarih sadece geçmişten ibaret değildir. Tarih bize ders veren bir öğretmendir. Çanakkale vatan sevgisini ne olduğunu birlik ve beraberlik gücünün zorlukları karşısında asla pes etmemeyi öğretmiştir. Sevgili öğrencilerim sizler bu geleceğin teminatısınız. Ülkemizin geleceği inşa edecek olan sizlersiniz bu asil vatanı korumak onların emanetini korumak için canla başla çalışacağız. Çanakkale ruhu asla yok olmayacak bu ruh yüreğimizde yaşadıkça bütün zorluklarım üstesinden gelecek ve aydınlık yarınlara beraber taşıyacağız. Ruhları şad olsun tüm Çanakkale'de savaşan kahramanlarımızın ve Allah tüm ülkemizi ve milletimizi tüm kötülüklerden korusun.'' sözleriyle 18 Mart Çanakkale Şehitlerini andı.

Saat 16.00'da başlayan etkinlik bir saat kadar sürerken ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin hazırladığı koro, oratoryo, pandomim, şiir ve tiyatro gibi çeşitli gösteriler ile duygu dolu anlar yaşandı.

Bucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart'a Dair Duygu Dolu Bir AnmaBucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart'a Dair Duygu Dolu Bir AnmaBucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart'a Dair Duygu Dolu Bir AnmaBucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart'a Dair Duygu Dolu Bir AnmaBucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart'a Dair Duygu Dolu Bir AnmaBucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart'a Dair Duygu Dolu Bir AnmaBucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart'a Dair Duygu Dolu Bir AnmaBucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart'a Dair Duygu Dolu Bir AnmaBucak Özel Gökyüzü Koleji'nde 18 Mart'a Dair Duygu Dolu Bir Anma

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gökyüzü Özel Bucak Koleji Tanıtım Lansmanı Düzenliyor! Hedefimiz parlak bir gelecek
Tanıtım

Gökyüzü Özel Bucak Koleji Tanıtım Lansmanı Düzenliyor! Hedefimiz parlak bir gelecek

Gökyüzü Özel Bucak Koleji, geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye hazır! 25 Nisan Perşembe günü saat 20:30'da düzenlenecek ilkokul tanıtım lansmanımıza sizleri de bekliyoruz.

Öğrenciler için fırsat! Gökyüzünde erken kayıt dönemi başlıyor
Tanıtım

Öğrenciler için fırsat! Gökyüzünde erken kayıt dönemi başlıyor

Gökyüzü Özel Bucak Koleji ve Kurs Merkezi, 2024-2025 eğitim yılı için erken kayıt dönemini başlattı. Erken kayıt avantajlarından yararlanmak için iletişime geçin!

Gökyüzü Bucak Koleji Futsal'da Şampiyon! Gururlandırdılar
Spor

Gökyüzü Bucak Koleji Futsal'da Şampiyon! Gururlandırdılar

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Burdur'da düzenlenen Okul Sporları Futsal İl Birinciliği Müsabakasında Gökyüzü Bucak Koleji, Gençler A erkek kategorisinde Burdur Spor Lisesini 5-4 yenerek şampiyon oldu.

Gökyüzü Bursluluk Sınavı ile Kaliteli Eğitime Kapı Arala!
Bölgesel

Gökyüzü Bursluluk Sınavı ile Kaliteli Eğitime Kapı Arala!

Başarılı ve yetenekli öğrencilere ücretsiz burs imkanı! Gökyüzü Özel Bucak Koleji 2024-2025 Bursluluk Sınavı'na başvur. Başarılar!

Gökyüzü Özel Bucak Koleji'nden Başarılı Öğrencilere Burs Fırsatı! Başvurular Başladı
Tanıtım

Gökyüzü Özel Bucak Koleji'nden Başarılı Öğrencilere Burs Fırsatı! Başvurular Başladı

Gökyüzü Özel Bucak Koleji, 2024-2025 eğitim yılı için ücretsiz bursluluk sınavı düzenliyor. Başvuru süresi 9 Şubat 2024 Cuma günü sona eriyor. Detaylar haberimizde...

Ulusal Matematik Şampiyonası başvuruları başladı
Bölgesel

Ulusal Matematik Şampiyonası başvuruları başladı

23-24 Şubat 2024 tarihlerinde Burdur'da gerçekleştirilecek olan Ulusal Matematik Şampiyonası'na başvurular başladı. Sınavın 1.aşaması Gökyüzü Özel Bucak Koleji'nde yüz yüze olarak düzenlenecek.