Burdur’un Bucak ilçesinde Hüseyin Türker Ortaokulu'nda öğrenciler karne sevinci yaşadı. Kaymakam Erol Tanrıkulu ile Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu'na ve Şube Müdürü Recep Yıldız, öğrenciler ve velilerin karne sevinçlerine ortak oldu.
2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte, Bucak genelinde lise, okul öncesi, ortaokul ve ilkokul olmak üzere 12 bin 741 öğrenci bugün karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı.
Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hüseyin Türker Ortaokulu'nda düzenlenen programda sınıfları ziyaret eden Kaymakam Erol Tanrıkulu, protokol üyeleri ve öğretmenler ile birlikte öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilere yarıyıl tatilinde bol bol kitap okumalarını tavsiyesinde bulunan Kaymakam Tanrıkulu, tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller diledi.
Hüseyin Türker Ortaokulu programın son bölümünde Tanrıkulu, bir araya geldiği öğretmenlerle toplantı yaparak, geride bırakılan yarıyılı değerlendirerek, sohbet ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Karnelerini alan öğrenciler ve öğrenci velileri geride bıraktıkları birinci dönem hakkında yaşadıkları zorlukları ve tatilde yaptıkları planları anlattılar. Tatil planlarını da açıklayan öğrenciler 15 gün sürecek tatil boyunca ders çalışacaklarını, kitap okuyacaklarını, oyun oynayacaklarını söylediler.
Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesi'nde 2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim yılının yarıyıl tatile girdiği gün nedeniyle karne dağıtım töreni düzenlendi.
Bucak’ta 11.902 Öğrenci Karnelerini Aldı 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Ülke genelinde 18 milyon öğrenci karne alırken Bucak’ta da 11.902 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Bucak’ta Eğitim öğretim yılının tamamlanması ile 12 bin 766 öğrenci karne aldı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş ve beraberinde yer alan protokol üyeleri USO İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım programına katılarak öğrenciler ve velilerin karne sevinçlerine ortak oldular.
Burdur'un Bucak ilçesinde deprem bölgesine destek olmak için başlatılan yardım kampanyasıyla bölgeye 13 tır gönderildi.
Burdur'un Tefenni ilçesinde Kaymakamlık koordinesinde başlatılan kampanya ile toplanan malzemeler tırlara yüklenerek afet bölgesine gönderildi.