Burdur'un Bucak ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde ikamet eden Mucize Mutlu, muhtarlık adaylığını açıkladı. 12 yıldır sürdürdüğü @mucizeler_olsunn yardım sayfasıyla tanınan Mutlu, Mehmet Akif Mahallesi'ne ve mahalle sakinlerine hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı.
Mucize Mutlu, gönüllere dokunmak niyetiyle ihtiyaç sahiplerini tespit edip sıkıntılarını gidermek, kimseyi kırmadan, dökmeden, rencide etmeden ihtiyaçlarını gidermek için muhtar adaylığı için oylarınıza talip olduğunu söyledi.
Kışın kömür desteği, Mont, bot desteği, Okul zamanı kırtasiye desteği, Ramazanda erzak desteği, Kurban Bayramı'nda kurban kesmeyenlere kurbanlık ve pay desteği, Bayramlarda sıfır kıyafet bayramlık desteği, Öksüz ve yetimleri sevindirmek, Yaşlılarımıza ve yatalak hastalarımıza Özellikle Ramazan da kıymalı pide iftar ikramlar gibi birçok faaliyeti ile birçok vatandaşın gönlünü kazanan Mehmet Akif Mahallesi Muhtar Adayı Mucize Mutlu, " Bunlar proje ve vaadimiz değil, 12 yıldır yapmakta olduğumuz gönül işleridir. Muhtarlık sorumluluk gerektiren, vebali ağır bir yüktür. Bu mantıkla hareket ederek mahallemde elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. " dedi.
4 aylık muhtar adaylığım sürecinde mahalle sakinlerini tek tek evlerinde ziyaret etmeye çalıştığını belirten Muhtar Adayı Mucize Mutlu, " Sizlerin bana her türlü sıkıntılarınızda ulaşabileceğiniz, yüz yüze görüşebileceğiniz çayınızı içebileceğiniz muhtarlık irtibat bürosu, web sitesi, bana söylemekte çekindiğiniz, gizli kalmak istediğiniz durumlar için iletişim için şikayet kutusu oluşturacağım. Mahallemizde ki hanımefendilere yönelik sorunlarınızın istişarelerini gerçekleştirebileceğimiz toplantılarımız olacaktır " ifadelerini kullandı.
Projelerini mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda hazırladığını belirten Mucize Mutlu, " Tüm mahalle sakinlerine ulaşmaya çalıştım, bu süreçte evlerinde olmayan ulaşamadığım ailelerimin de affına sığınıyorum. Mahallemizde yaşayan her bir sakinimizin görüşleri benim ve azalarım için değerli, mahallede yaşayan herkesin dertlerini çözmek için bu yola çıktım. Edindiğim bilgilerle resmi kurumlarla bağlantılarımın halihazırda olması sebebiyle, taleplerinizi en hızlı şekilde çözmeye, sizlerin sorunlarına köprü olmaya çalışacağım. Her oy insanın kendi hikayesidir, siz de bu hikayede yer almak isterseniz, oylarınıza talibim Sevgilerimle " sözlerini kullandı.
İsmail Ünay
Tolga Işık
Şerife Elibol
Nermin Yılmaz
Tuğba Acar
Mine Dikmen
Meltem Ceylan
Arzu Ünal
1980 Burdur/Bucak doğumluyum, evliyim, 2 kızım var. Mehmet Akif Mahallesi'nde doğdum, büyüdüm, hala da ikamet ediyorum
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun karşısındaki “BAKKAL” aynı zaman da “ŞEHİR RESTORANT” sahibi olarak tanıdığınız "Ömer Acar'ın kızıyım 2013 yılından bu yana gönüllü arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz @mucizeler_olsunn yardım sayfasının yöneticisiyim. Sayfa takipçilerimin arkadaşlarım dostlarımın da teşviki ile bu yola baş koydum. Sizleri de bu güzel gönül yolculuğunda yanımda görmekten mutluluk duyacağım.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (1)
İsmail
1 yıl önce / 26.03.2024yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesini mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilendirmede etkin bir rol oynayacaktır. Mahallemiz için özveriyle çalışmak adına yerel yönetimlerin halka hizmetteki ilk yüzü olan Sayın muhtarımızı tebrik ederim. Hayırlısı ile azalarımızla, mahallemizde yaşayan vatandaşlara hizmet götürmeye çalışmak hedeflerimizin ilk halkası olacaktır. Haklımızın tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olabilirsek, mahallemizde sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günler, her daim birlik ve beraberliğimiz ile taçlandırma hayallerimizi gerçekleşmiş olacak inşallah. Allah'ım utandırmasın, Allah yar ve yardımcımız olsun.
Beğendim 0 | Beğenmedim 1 | Cevapla