Burdur / Bucak

Bucak'ta 12 yıldır yardıma koşan Mucize Mutlu Mehmet Akif’e Muhtar Adayı Oldu!

Bucak'ta 12 yıldır yardıma koşan Mucize Mutlu Mehmet Akif’e Muhtar Adayı Oldu! - 12 yıldır @mucizeler_olsunn yardım sayfasıyla tanınan Mucize Mutlu, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Bucak'ta 12 yıldır yardıma koşan Mucize Mutlu Mehmet Akif’e Muhtar Adayı Oldu!

Burdur'un Bucak ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde ikamet eden Mucize Mutlu, muhtarlık adaylığını açıkladı. 12 yıldır sürdürdüğü @mucizeler_olsunn yardım sayfasıyla tanınan Mutlu, Mehmet Akif Mahallesi'ne ve mahalle sakinlerine hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı.

Mucize Mutlu, gönüllere dokunmak niyetiyle ihtiyaç sahiplerini tespit edip sıkıntılarını gidermek, kimseyi kırmadan, dökmeden, rencide etmeden ihtiyaçlarını gidermek için muhtar adaylığı için oylarınıza talip olduğunu söyledi.

Kışın kömür desteği, Mont, bot desteği, Okul zamanı kırtasiye desteği, Ramazanda erzak desteği, Kurban Bayramı'nda kurban kesmeyenlere kurbanlık ve pay desteği, Bayramlarda sıfır kıyafet bayramlık desteği, Öksüz ve yetimleri sevindirmek, Yaşlılarımıza ve yatalak hastalarımıza Özellikle Ramazan da kıymalı pide iftar ikramlar gibi birçok faaliyeti ile birçok vatandaşın gönlünü kazanan Mehmet Akif Mahallesi Muhtar Adayı Mucize Mutlu, " Bunlar proje ve vaadimiz değil, 12 yıldır yapmakta olduğumuz gönül işleridir. Muhtarlık sorumluluk gerektiren, vebali ağır bir yüktür. Bu mantıkla hareket ederek mahallemde elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. " dedi.

4 aylık muhtar adaylığım sürecinde mahalle sakinlerini tek tek evlerinde ziyaret etmeye çalıştığını belirten Muhtar Adayı Mucize Mutlu, " Sizlerin bana her türlü sıkıntılarınızda ulaşabileceğiniz, yüz yüze görüşebileceğiniz çayınızı içebileceğiniz muhtarlık irtibat bürosu, web sitesi, bana söylemekte çekindiğiniz, gizli kalmak istediğiniz durumlar için iletişim için şikayet kutusu oluşturacağım. Mahallemizde ki hanımefendilere yönelik sorunlarınızın istişarelerini gerçekleştirebileceğimiz toplantılarımız olacaktır " ifadelerini kullandı.

Projelerini mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda hazırladığını belirten Mucize Mutlu, " Tüm mahalle sakinlerine ulaşmaya çalıştım, bu süreçte evlerinde olmayan ulaşamadığım ailelerimin de affına sığınıyorum. Mahallemizde yaşayan her bir sakinimizin görüşleri benim ve azalarım için değerli, mahallede yaşayan herkesin dertlerini çözmek için bu yola çıktım. Edindiğim bilgilerle resmi kurumlarla bağlantılarımın halihazırda olması sebebiyle, taleplerinizi en hızlı şekilde çözmeye, sizlerin sorunlarına köprü olmaya çalışacağım. Her oy insanın kendi hikayesidir, siz de bu hikayede yer almak isterseniz, oylarınıza talibim Sevgilerimle " sözlerini kullandı.

Mucize Mutlu'nun azaları kimlerdir?

İsmail Ünay

Tolga Işık

Şerife Elibol

Nermin Yılmaz

Tuğba Acar

Mine Dikmen

Meltem Ceylan

Arzu Ünal

MUCIZE MUTLU KIMDIR?

1980 Burdur/Bucak doğumluyum, evliyim, 2 kızım var. Mehmet Akif Mahallesi'nde doğdum, büyüdüm, hala da ikamet ediyorum

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun karşısındaki “BAKKAL” aynı zaman da “ŞEHİR RESTORANT” sahibi olarak tanıdığınız "Ömer Acar'ın kızıyım 2013 yılından bu yana gönüllü arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz @mucizeler_olsunn yardım sayfasının yöneticisiyim. Sayfa takipçilerimin arkadaşlarım dostlarımın da teşviki ile bu yola baş koydum. Sizleri de bu güzel gönül yolculuğunda yanımda görmekten mutluluk duyacağım.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 10
    ALKIŞ
  • 7
    BEĞENDİM
  • 2
    BEĞENMEDİM
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (1)

İsmail

1 ay önce / 26.03.2024

yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesini mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilendirmede etkin bir rol oynayacaktır. Mahallemiz için özveriyle çalışmak adına yerel yönetimlerin halka hizmetteki ilk yüzü olan Sayın muhtarımızı tebrik ederim. Hayırlısı ile azalarımızla, mahallemizde yaşayan vatandaşlara hizmet götürmeye çalışmak hedeflerimizin ilk halkası olacaktır. Haklımızın tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olabilirsek, mahallemizde sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günler, her daim birlik ve beraberliğimiz ile taçlandırma hayallerimizi gerçekleşmiş olacak inşallah. Allah'ım utandırmasın, Allah yar ve yardımcımız olsun.

  |   Beğenmedim 1   |   Cevapla

İlgili Haberler

Bucak Fatih Mahallesi muhtar adaylarından örnek davranış
Bölgesel

Bucak Fatih Mahallesi muhtar adaylarından örnek davranış

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde muhtarlık seçimine katılan adaylar birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Hilmi Uysal, 'Ayrım yapmadan herkese eşit davranacağız'
Bölgesel

Hilmi Uysal, 'Ayrım yapmadan herkese eşit davranacağız'

Bucak ilçesine bağlı Oğuzhan Mahallesi'nde muhtar adayı Hilmi Uysal, "Şimdi Değişim Zamanı" diyerek mahalle sakinlerine hizmet sözü verdi.

Muhtar Adayı Emine Matur sahada! 'Mahallemizin gözü kulağı dili olacağız'
Bölgesel

Muhtar Adayı Emine Matur sahada! 'Mahallemizin gözü kulağı dili olacağız'

Burdur'un Bucak ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Muhtar Adayı Emine Matur, sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. Emine Matur yaptığı açıklamada, 'Mahallemizin gözü kulağı dili olacağız' dedi.

Mehmet Akif Mahallesi Muhtar Adayı Adem Mutlucan, azalarını açıkladı
Bölgesel

Mehmet Akif Mahallesi Muhtar Adayı Adem Mutlucan, azalarını açıkladı

Uzun süredir ev ve esnaf ziyaretleriyle çalışmalarına devam eden Mehmet Akif Mahallesi muhtar adayı ADEM MUTLUCAN merakla beklenen aza adayı listesini açıkladı.

Bucak'ta Ayşe Ergin sahada! Mahalleliyle Buluşuyor
Bölgesel

Bucak'ta Ayşe Ergin sahada! Mahalleliyle Buluşuyor

Burdur'un Bucak ilçesi Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Ergin, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek projelerini anlatıyor ve sorunlarını dinliyor.

Mümin Kuzgun vaatlerini sıraladı! 'Ulaşılmaz değil ulaşılabilir muhtar olma sözü'
Bölgesel

Mümin Kuzgun vaatlerini sıraladı! 'Ulaşılmaz değil ulaşılabilir muhtar olma sözü'

Mümin Kuzgun, Konak Mahallesi'nde muhtar seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri ve hizmetleri açıkladı. İşte Mümin Kuzgun'un vaatleri....