Burdur’un Bucak ilçesinde vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak amacıyla güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, yılbaşı gecesi ilçenin farklı noktalarında görev yapan emniyet ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
İlçede huzur ve asayişin tesisi için oluşturulan trafik ve asayiş uygulama noktalarını tek tek gezen Kaymakam Kuruca’ya İlçe Emniyet Müdürü Nail Çelik ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Çatlı eşlik etti. Denetim noktalarında görev yapan personelle bir araya gelen Kuruca, yürütülen faaliyetler ve alınan teknik tedbirler hakkında saha sorumlularından detaylı bilgi aldı.
Ziyaret esnasında görev başındaki personelin yeni yılını kutlayan Kaymakam Kuruca, güvenlik güçlerinin büyük bir özveriyle çalıştığının altını çizdi. Bucak Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven ortamında karşılaması adına alınan tedbirler hayati önem taşıyor. Bu amaçla gece gündüz demeden, büyük bir gayretle görevini sürdüren tüm emniyet ve jandarma personelimize teşekkür ediyorum." denildi.
Uygulama noktalarında durdurulan araçlardaki vatandaşlarla da kısa sohbetler eden Kaymakam Kuruca, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulunarak iyi seneler diledi. İlçenin giriş ve çıkış noktalarında yoğunlaştırılan denetimlerin, sabahın ilk ışıklarına kadar titizlikle devam edeceği öğrenildi.












Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)