Burdur’un Bucak ilçesinde alışveriş tutkunlarını buluşturacak “Bucak Festivali” için geri sayım başladı.
29-30 Nisan ile 1-2-3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek festival, Mega Davet Düğün Salonu’nda ziyaretçilerini ağırlayacak.
Gün boyu 11.00 ile 23.00 saatleri arasında açık olacak etkinlikte, yeni sezon ürünler ve cazip kampanyalar bir arada sunulacak.
Festival kapsamında tesettür giyimden ayakkabı ve çantaya, takıdan şal ve eşarba kadar birçok ürün ziyaretçilerle buluşacak.
Açılışa özel olarak ilk 100 kişiye 200 TL hediye çeki verileceği belirtilirken, ürünlerde yüzde 50 ile yüzde 70 arasında indirimler uygulanacağı ifade edildi.
Girişlerin ücretsiz olacağı festivalde kredi kartı ile ödeme imkanı da bulunacak.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)