Bucak Belediyesini kendi öz kaynaklarıyla hizmet verir hale getirmek için önemli adımlar atan Başkan Emrullah Ünal gerek satın alma gerekse de hibe yoluyla Bucak Belediyesine 5 ford kamyonet, 5 ford kamyon, 1 greyder, 1 ekskavatör, 4 ısızu kamyon, 1 forklift, 1 mini silindir, 5 Ford binek aracı, 2, tır, 2 bekoloder kepçe, 1 asfalt distribitörü, 1 volvo yükleyici, 1 bomcad mini kazıcı yükleyici, 1 kanal açma aracı, 1 ford kapalı minibüs, 1 Miller Damper Dorse, 1 Toyota çift kabin pikap, 1 itfaiye aracı, 1, çöp aracı, 1 sondaj vinci, 1 sepetli araç, 3 motorsiklet, olmak üzere toplam 41 hizmet aracı kazandırdı.
Bucak Belediyesi ilçenin ve vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı ve tasarruflu çözüm sağlamak için araç ve ekipman parkını güçlendirmeye ve gelir kaynaklarını arttırıcı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bucak Belediyesi, Belediye bünyesine kattığı iş makinesi ve araçlarla kiralama da büyük tasarruf etti. Başkan Ünal, göreve geldiği günden itibaren, 5 ford kamyonet, 5 ford kamyon, 1 greyder, 1 ekskavatör, 4 ısızu kamyon, 1 forklift, 1 mini silindir, 5 Ford binek aracı, 2, tır, 2 bekoloder kepçe, 1 asfalt distribitörü, 1 volvo yükleyici, 1 bomcad mini kazıcı yükleyici, 1 kanal açma aracı, 1 ford kapalı minibüs, 1 Miller Damper Dorse, 1 Toyota çift kabin pikap, 1 itfaiye aracı, 1, çöp aracı, 1 sondaj vinçi, 1 sepetli araç, 3 motorsiklet, olmak üzere toplam 41 hizmet aracı belediye bünyesine kattı.
Göreve geldiği 4 yıllık süreçte iş makinesi ve araç yatırımlarını değerlendiren Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Göreve geldiğimizde Belediye hizmetlerinde kullandığımız araçların bir bölümü kiralama yöntemiyle çalışmaktaydı. Öncelikle araçlarda fazla olanlarını eledik. Kiralık olanlarının sözleşmelerini fesih ettik. Kiralama yöntemine son vererek 41 adet yeni araç ve iş makinesi kazandırdık. Belpaş şirketimize ait olan çok arıza yapıyor diye hangara çekilmiş olan çöp araçlarının tamir ve bakımını yaptık, araçları Belediyemiz bünyesine kattık. Araçlar şimdi de ilçemiz genelinde çöp toplama işlerinde çalışıyor. Bugün için Belediye hizmetlerinde kullandığımız 115 araç var, araçların tamamı Belediyemize ve Belpaş şirketimize ait. Belediye olarak kullanılan araç ve gereçlerde yürüttüğümüz tasarruf tedbirleri ile sadece araç kiralama işlerinde, 2020 yılında 1.400.000,00 TL., 2021 yılında 3.200.000,00 TL., 2022 yılında 5.000.000,00 TL. tasarruf sağladık. 2023 yılında ise yaklaşık 10.000.000,00 TL. tasarruf sağlanmasını bekliyoruz. Amacımız Belediye hizmetlerimizde tüm birimlerimizle maksimum tasarruf, maksimum hizmet.”dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)